Skip to main content

Κόμπι Μπράιαντ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της έκθεσης του ιατροδικαστή

Ο ιατροδικαστής του Λος Άντζελες παρέδωσε την έκθεση για το αεροπορικό δυστύχημα που στέρησε την ζωή από τον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του Τζιάνα και ακόμα επτά επιβαίνοντες στο μοιραίο ελικόπτερο και οι λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν.

Όπως αναφέρει το ESPN, η σωρός του αδικοχαμένου αστέρα των Λέικερς βρέθηκε εκτός ελικοπτέρου, μέσα στις λάσπες, ενώ ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση, που αναγνωρίστηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα!

Οι λεπτομέρειες της έκθεσης είναι σοκαριστικές, καθώς γίνεται λόγος για σπασμένα κόκκαλα των εννιά μελών του ελικοπτέρου, καμένες σωρούς (καθώς ξέσπασε πυρκαγιά αμέσως μετά την πτώση του ελικοπτέρου), ακόμα και διαμελισμούς που προήλθαν μετά την πρόσκρουση στο έδαφος, αν και ξεκαθαρίστηκε πως ο θάνατος των εννιά ήταν ακαριαίος και προήλθε από αμβλύ αντικείμενο, την στιγμή που το ελικόπτερο βρήκε στο έδαφος.

Όσον αφορά τον πιλότο, αποκλείστηκε η πιθανότητα να ήταν μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ναρκωτικών, καθώς δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο στο αίμα του.