Skip to main content

Γκραντ: «Δεν είμαι εγώ το «καρφί» αλλά ο Τζόρνταν!»

Το «The Last Dance» ολοκληρώθηκε και ένα από τα (πολλά) σημεία του που έχουν μείνει είναι και η επίθεση του Τζόρνταν στον Χόρας Γκραντ, με τον «Air» να χαρακτηρίζει «καρφί» τον πρώην συμπαίκτη του στους Μπουλς, κατηγορώντας τον πως ήταν αυτός που διέρρευσε τα όσα συνέβαιναν στα αποδυτήρια της ομάδας και ήταν η αφορμή για την συγγραφή του περίφημου βιβλίου «The Jordan Rules».  

Ο Γκραντ δεν άφησε αναπάντητα τα όσα του καταλόγισε οΤζόρνταν, με τα λόγια του να είναι βαριά.

"Αυτό είναι ψέμα, ψέμα, ψέμα. Όπως έχω ξαναπει, ο M.J μου κρατάει κακία, οπότε ας τα βρούμε σαν άνδρες. Ας μιλήσουμε για αυτό το θέμα, αλλιώς να τα βρούμε με άλλο τρόπο"  τόνισε ο Γκραντ και στην συνέχεια συμπλήρωσε:

"Είπε αυτό το ψέμα ότι ήμουν η πηγή πίσω από το βιβλίο. Ο Σαμ (σ.σ Σμιθ, ο συγγραφέας του βιβλιου) και εγώ ήμασταν πάντα φίλοι και ακόμα είμαστε. Τα αποδυτήρια όμως είναι ιερά και δεν θα έλεγα ποτέ κάτι που συνέβαινε εκεί. Ο Σαμ Σμιθ είναι ρεπόρτερ οπότε είχε τουλάχιστον δύο πηγές, γιατί ο Τζόρνταν έδειξε εμένα;".

Μάλιστα, ο πρώην άσος των Μπουλς δεν δίστασε να επιστρέψει τους χαρακτηρισμούς στον Τζόρνταν, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Απλώς κρατάει κακία φίλε και νομίζω ότι φάνηκε αυτό στο υποτιθέμενο ντοκιμαντέρ. Αν πεις κάτι για αυτόν, τότε σε κόβει, θα προσπαθήσει να σου διαλύσει τον χαρακτήρα. Κοιτάξτε τι έγινε με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Είναι φίλοι για 20-30 χρόνια και επειδή είπε κάτι για τον τρόπο που χειρίστηκε ο Τζόρνταν την κατάσταση στην Σάρλοτ δεν του έχει ξαναμιλήσει από τότε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι λέει ότι είμαι καρφί, αλλά μετά από 35 χρόνια και την ρούκι σεζόν ανέφερε ότι μπήκε στο δωμάτιο ενός συμπαίκτη του και είδε κοκαΐνη, χόρτο και γυναίκες. Γιατί το ανέφερε; Τι σημασία είχε; Αν θες να χαρακτηρίσεις κάποιον καρφί, τότε αυτός είναι το καρφί σου".