Skip to main content

Σε δύο μέρη η εκδήλωση για το Hall of Fame 2020

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει άμεσα ολόκληρο το παγκόσμιο μπάσκετ, ακόμα και την εκδήλωση του Hall of Fame για την κλάση του 2020, η οποία, όπως έγινε γνωστό, θα… σπάσει σε δύο μέρη!

Συγκεκριμένα, ο CEO του Hall of Fame, Τζον Ντολέβα, με δηλώσεις του στην «Boston Globe», έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες του νέου φορμάτ.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι θα γίνουν δύο ξεχωριστά events για την κλάση του 2020 και αυτό διότι όλοι αξίζουν την δική τους αναγνωρισιμότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντολέβα, με το πρώτο μέρος της εκδήλωσης να πραγματοποιείται τον προσεχή Οκτώβριο και το δεύτερο την άνοιξη του 2021.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το event δεν θα πραγματοποιηθεί στο «Symphony Hall», χωρητικότητας 2.611 ατόμων), όπως είχε αρχικά οριστεί, αλλά στο «MassMutual Center», το οποίο έχει 8.319 θέσεις, έτσι ώστε να μπορούν να τηρηθούν οι απαραίτητες, από το πρωτόκολλο υγείας, κοινωνικές αποστάσεις.

Μάλιστα, με αφορμή τον άδικο χαμό του Κόμπε Μπράιαντ (που μαζί με τους Τιμ Ντάνκαν και Κέβιν Γκαρνέτ, βρίσκονται στην κλάση του 2020), το Hall of Fame αποφάσισε να επιτρέψει σε συγγενικά πρόσωπα των ενταχθέντων  να παραλαμβάνουν το βραβείο και να βγάζουν λόγο (επιθυμία την οποία είχε εκφράσει η οικογένεια Μπράιαντ), ενώ μέχρι σήμερα αυτό επιτρεπόταν μόνο μέσω βίντεο.