Skip to main content

Μπέβερλι: «Λυπηρό να μαθαίνουμε τις εξελίξεις από το twitter» (vid)

Ο Άνταμ Σίλβερ συνεχίζει τις προεργασίες για το… restart της σεζόν στο ΝΒΑ, χωρίς, όμως, να έχει υπάρξει ακόμα καμία επίσημη ενημέρωση από πλευράς Λίγκας, κάτι το οποίο δυσαρεστεί σε μεγάλο βαθμό τον Πάτρικ Μπέβερλι.

"Είναι λυπηρό να μαθαίνουμε τα πράγματα που συμβαίνουν στον χώρο εργασίας μας από το twitter" , υποστηρίζει ο Αμερικανός άσος με δηλώσεις του στο twitter και στην συνέχεια προσθέτει: "Σίγουρα όλο αυτό είναι ωραίο και διασκεδαστικό να συμβαίνει, αλλά θέλουμε (σ.σ οι παίκτες) να μάθουμε τι συμβαίνει. Πείτε μας τι θα γίνει. Προκαλώ το ΝΒΑ. Χύνουμε αίμα, δάκρυα και ιδρώτα για την λίγκα και αισθανόμαστε ότι πρέπει να μας σεβαστεί και να μας πει τι συμβαίνει".

Ο γκαρντ των Κλίπερς, μάλιστα, αποκάλυψε πως αν και η ομάδα του έχει ανοίξει τις προπονητικές της εγκαταστάσεις, ο ίδιος αποφεύγει να πάει, καθώς φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειας του.  "Θα περιμένω να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για το τι γίνεται πριν το κάνω. Θα βάλω την ασφάλεια της οικογένειάς μου πρώτα. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να παίξω τώρα, θέλω πρώτα να επιστρέψουν τα πράγματα στην κανονικότητα πριν πάρω μία απόφαση", ήταν τα λόγια του Μπέβερλι, ο οποίος έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας πως το μόνο που θέλει είναι να μάθει αν τελικά θα παίξει μπάσκετ ή όχι.

"Εγώ είμαι περίεργος, πάντα πιστεύω ότι κάτι υπάρχει κάτω από μία πέτρα. Κάποιος ξέρει κάτι και όποια και αν είναι η απάντηση θέλουμε να ξέρουμε αν μπορούμε να παίξουμε μπάσκετ".