Skip to main content

Μπουρδάνος: «Σήμερα αποκαταστάθηκε η αδικία μιας παντελώς ηλίθιας απόφασης»

Οι… φωνές της Αχαγιάς προς την ΕΟΚ έπιασαν τόπο, με την Ομοσπονδία να αποκαθιστά την αδικία εις βάρος της ομάδας της Κάτω Αχαΐας, η οποία, πλέον, έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Την απόφαση αυτή σχολίασε ο Σωτήρης Μπουρδάνος, με τον παίκτη της Αχαγιάς να τονίζει πως μετά από την τελευταία εξέλιξη θα… κόψει τα διαγγέλματα, καλώντας άπαντες να απολαύσουν τις ιστορικές αυτές, για την ομάδα, στιγμές.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μπουρδάνου:  

Τα δύο μοναδικά πράγματα που φοβάμαι στη ζωή μου είναι η αδικία κ η ηλιθιότητα. Σήμερα αποκαταστάθηκε η αδικία μιας παντελώς ηλιθίας απόφασης για την ομάδα μου. Δε θα πανηγυρίσω σίγουρα όπως θα πανηγύριζα αν ερχόταν αυτή η άνοδος μέσα στο γήπεδο μέχρι τέλους, οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί δε μου το επιτρέπουν γιατί προφανώς κ δε συμφωνώ. Θα χαρώ όμως, θα χαρώ πολύ γιατί οι κόποι τόσων χρόνων δικαιώνονται έστω κ έτσι για τους ανθρώπους της ομάδας κ ολόκληρης της πόλης. Θα χαρώ για όλες τις ομάδες που γεύτηκαν αυτή τη χαρά, μπορεί να μη συμφωνώ με τίποτα απ' όσα γίνονται, δε θα μιζεριάσω όμως. Η Αχαγια για πρώτη φορά στην ιστορία της θα βρίσκεται στη Β Εθνική κ εγώ μετά απ' αυτές τις τρελές τελευταίες 10 μέρες θα κόψω τα διαγγέλματα, απολαύστε το αδέρφια μου, απολαύστε το...