Skip to main content

Τζέιμς: «Φωνάζω πιο δυνατά από ποτέ» (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ένας από τους παίκτες που ποτέ δεν δίστασε να υψώσει το ανάστημα του για θέματα εκτός αθλητισμού και δεν θα μπορούσε να μην το κάνει και τώρα, με αφορμή την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, από αστυνομικές δυνάμεις της Μινεσότα.

Ο «Βασιλιάς» φροντίζει τις τελευταίες ημέρες να στέλνει τα μηνύματα του εναντίον του ρατσισμού, με το τελευταίο να είναι (και αυτό) συγκλονιστικό.

Ο ηγέτης των Λέικερς ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο το οποίο ξεκινά με το “Shut up and Dribble” , ατάκα που του είχε πει η δημοσιογράφος και… οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ, Λάουρα Ίνγκχαραμ, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε τα: "Shut up and tackle" (σκάσε και κάνει τάκλιν), "Shut up and do your job" (σκάσε και κάνει την δουλειά σου) και "Shut up and lay still" (σκάσε και μείνει ακίνητος", καταλήγοντας: "Για αυτό δε μπορούμε απλώς να μένουμε στον αθλητισμό. Το καταλαβαίνεται τώρα;"

Μάλιστα ο Λεμπρόν σχολίασε την ανάρτηση του λέγοντας:  "Νομίζατε ότι θα το βουλώσω; Ναι, σίγουρα. Φωνάζω πιο δυνατά από ποτέ".

https://www.instagram.com/p/CBCAPMWAxCw/?utm_source=ig_embed