Skip to main content

Λίλαρντ: «Πιστεύετε ότι θα έχουμε 22 ομάδες με παίκτες που θα ακολουθήσουν τους κανόνες;»

Στις 30 Ιουλίου ανοίγουν και πάλι οι πύλες του ΝΒΑ, με το πρωτάθλημα να συνεχίζεται στο Ορλάντο, κάτω από αυστηρούς κανόνες, λόγω κορονοϊού, με τις 22 ομάδες να συγκεντρώνονται κάτω από μία... φούσκα, αξίας 150 εκ δολαρίων.

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ αναφέρθηκε στο «restart» του πρωταθλήματος, εκφράζοντας, όμως, την αμφιβολία για το κατά πόσο οι παίκτες θα πειθαρχήσουν σε όλους αυτούς τους περιορισμούς που θα τους επιβάλλει η Λίγκα.

"Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Πιστεύετε ότι θα έχουμε 22 ομάδες γεμάτους παίκτες που θα ακολουθήσουν τους κανόνες; Ακόμα και όταν έχουμε 100% ελευθερία δεν ακολουθούν όλοι τους κανόνες. Για αυτό λοιπόν δεν είμαι πολύ αισιόδοξος.

Ελπίζω πάντως ότι θα φτάσουμε σε ένα σημείο που δεν θα ρισκάρουμε να βρεθούμε σε μία επικίνδυνη θέση. Το γεγονός ότι θα είμαστε σε μία φούσκα μειώνει τις πιθανότητες να εκτεθούμε στον ιό. Είναι μία ασφαλής κατάσταση, αν και δεν πιστεύω ότι θα είμαστε 100% προστατευμένοι και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι', ήταν το σχόλιο του Λίλαρντ, ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στον εαυτό του.

"Ξέρω ότι θα έχουν οργανωθεί πολλές δραστηριότητες, αλλά εγώ θα κάνω απλά πράγματα. Θα ρωτήσω πότε έχουμε προπόνηση, πότε έχουμε βάρη και μετά θα είμαι στο δωμάτιό μου. Θα έχω μαζί μου το PS3 και το PS4, θα έχω τον εξοπλισμό από το στούντιό μου, το λάπτοπ μου και τα βιβλία μου".