Skip to main content

Νετς: Θετικός στον κορονοϊό και ο Μπίσλι!

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τους Νετς, ενόψει της επανεκκίνησης του ΝΒΑ, καθώς ο Μάικλ Μπίσλι βρέθηκε θετικός σε τεστ κορονοϊού, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το Ορλάντο.

Η ειρωνεία της τύχης έγκειται στο ότι ο 31χρονος φόργουορντ αποκτήθηκε από την ομάδα του Μπρούκλιν για να αντικαταστήσει τον Τάιρον Πρινς, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε… κορονοϊό! Όπως αναφέρει το πρωτόκολλο, ο Μπίσλι έπρεπε να βρεθεί αρνητικός σε τεστ γι έξι σερί ημέρες, χωρίς, όμως, τελικά, να τα καταφέρει.

Ο Μπίσλι είναι ο τέταρτος παίκτης των Νετς που βρίσκεται θετικός στον κορονοϊό και πλέον απομένει να μάθουμε το αν κάποια στιγμή ο παίκτης επιστρέψει στο Ορλάντο για να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας του ή αν οι Νετς έχουν δικαίωμα να τον αντικαταστήσουν.  Αν δεν γίνει αυτό, τότε ο Μπίσλι θα είναι ο 7ος παίκτης του Μπρούκλιν που θα απουσιάσει από το «restart» του ΝΒΑ, μετά τους επίσης θετικούς σε κορονοϊό, Ντιάντρε Τζόρνταν, Σπένσερ Ντίνγουιντι και Τάιρον Πρινς, τους τραυματίες Κάιρι Ίρβινγκ και Νίκολς Κλάξτον και τον Γουίλσον Τσάντλερ που έμεινε πίσω για οικογενειακούς λόγους.