Skip to main content

Ηρακλής: Ο Ζιάγκος θέλει να κρατήσει Καββαδά και Χάνλαν

Ο Ηρακλής παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής (19/7), μέσω διαδικτυακής συνέντευξης τον Βαγγέλη Ζιάγκο, με τον νέο προπονητή του Γηραιού, μεταξύ άλλων, να μιλά για τους Βασίλη Καββαδά και Ολιβιέ Χάνλαν, εκφράζοντας την επιθυμία του, αμφότεροι οι παίκτες, να παραμείνουν στην ομάδα και την νέα περίοδο.

«Θέλουμε τον Βασίλη στην ομάδα. Μετά από 1,5 σχεδόν χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης, το παιδί κατάφερε και έκανε μία εξαιρετική σεζόν, μέσα από τη σκληρή δουλειά και το πείσμα του. Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι στον Ηρακλή του δίνεται η μεγάλη ευκαιρία για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα, καθώς τη νέα αγωνιστική περίοδο θα υπάρχει και η πρόκληση της Ευρώπης. Τον καλούμε να παραμείνει, ώστε να πραγματοποιήσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Σε κάθε περίπτωση, για τον Βασίλη, ο Ηρακλής συνιστά την πιο κατάλληλη επιλογή», ήταν το σχόλιο του Ζιάγκου για τον Καββαδά, ενώ για τον Καναδό γκαρντ τόνισε:

«Είναι δεδομένο ότι ο Ηρακλής την περασμένη σεζόν είχε πρόβλημα στη θέση “1”, καθώς ο Χάνλαν είναι σούτινγκ γκαρντ και ο κάθε παίκτης μπορεί να αξιοποιηθεί τα μέγιστα μόνο όταν αγωνίζεται στη θέση, που του ταιριάζει. Πήραμε τον Μπόουλιν, που είναι ένας κλασικός οργανωτής, με μεγάλες δυνατότητες στο σκοράρισμα και θα ήταν ευχής έργον το να έχουμε δίπλα του στο “2” έναν ικανότατο επιθετικό παίκτη, όπως ο Χάνλαν. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να τον πείσουμε να παραμείνει στην ομάδα, όμως τίθεται και ζήτημα μπάτζετ».