Skip to main content

ΝΒΑ: Φιλικές νίκες για Ρόκετς, Μάβερικς, Θάντερ (vids)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Χάρντεν, οι Μάβερικς επικράτησαν άνετα με 137-112 των Σέλτικς, που έπαιξαν με πάρα πολλές απουσίες.

Ο «μούσιας» πήρε πολύ σοβαρά την φιλική αναμέτρηση απέναντι στους Κέλτες, σταματώντας στους 35 πόντους με 8/13 τρίποντα, έχοντας ακόμα 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ. 19 πόντους με 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ είχε ο Γουέστμπρουκ, όμως τα δυσάρεστα νέα έρχονται από τον τραυματισμό του Έρικ Γκόρντον.

Για τους Σέλτικς, που αγωνίστηκαν χωρίς την… πρώτη ομάδα τους (Γουόκερ, Χέιγουορντ, Τέιτουμ, Μπράουν, Σμαρτ, Τάις, Καντέρ), ο Έντουαρντς είχε 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=RRZzksGYVDM&feature=emb_title

Παιχνίδι κανονικής περιόδου θύμιζε η αναμέτρηση των Σίξερς με τους Μάβερικς που κρίθηκε στην παράταση και βρήκε νικήτρια την ομάδα του Ντάλας με 115-118.

Πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Ντόντσιτς, που είχε 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 αίστ, ενώ ο Πορζίνγκις έκανε double – double με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Για τους Σίξερς, ο Χάρις με 28 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Χόρφορντ με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ, κάλυψαν την απουσία του Εμπίντ.

https://www.youtube.com/watch?v=Wk8kX4Wid40&feature=emb_title

Τέλος, νίκη και για τους Θάντερ, που εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ, επικρατώντας των Μπλέιζερς με 120-131.

Ο Μπέιζλι με 20 πόντους και ο Ντιαλό με 16 πόντους, ήταν αυτοί που ξεχώρισαν από πλευράς νικητών, με την Οκλαχόμα, παρά την απουσία του Κρις Πολ, είχε επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Για τους Μπλέιζερς, ο Σίμονς είχε 23 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Τρεντ τζούνιορ είχε 19 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=dq83hYQZYWI&feature=emb_title