Skip to main content

Σακραμέντο: Παρελθόν ο Ντίβατς (pic)

Ο Βλάντε Ντίβατς αποτελεί παρελθόν από τους Σακραμέντο Κινγκς, όπου είχε το πόστο του τζένεραλ μάνατζερ.

Ο Σέρβος φαίνεται πως...πλήρωσε το μάρμαρο για την κακή σεζόν των «βασιλιάδων» και πλέον η ομάδα του Σακραμέντο βρίσκεται σε αναζήτηση GM, με τον Τζο Ντούμαρς να καλύπτει προσωρινά το κενό.

Η εικόνα του Ντίβατς είχε...τσαλακωθεί από όταν έγινε ντραφτ ο Λούκα Ντόνσιτς. Το «παιδί-θαύμα» της Ρεάλ, ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα επιλεχτεί από τους Κινγκς, όμως ο Ντίβατς φέρεται να είχε διαφορετική άποψη λόγω κάποιων διαφορών που είχε στο παρελθόν με τον πατέρα του άσου των Μάβερικς. Έτσι, ήρθε η ώρα του χωρισμού για τον θρύλο του Σακραμέντο και την ομάδα.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά πιστεύουμε πως είναι ο σωστός δρόμος, καθώς δουλεύουμε για να χτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, την οποία αξίζουν οι πιστοί μας φίλαθλοι. Είμαστε ευγνώμονες για την ηγεσία του Βλάντε, την δέσμευση και την σκληρή δουλειά εντός κι εκτός παρκέ. Πάντα θα είναι μέλος των Κινγκς», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

«Ήταν τιμή και προνόμιο να είμαι general manager στους Κινγκς. Θέλω να ευχαριστήσω τον Βίβεκ για την ευκαιρία και να αναγνωρίσω όλους τους εκπληκτικούς συναδέλφους που είχα την χαρά να δουλεύω μαζί στην διάρκεια της θητείας μου. Το Σακραμέντο και οι Κινγκς θα έχουν πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και τους εύχομαι τα καλύτερα»,ήταν από την άλλη τα λόγια του Βλάντε Ντίβατς.