Skip to main content

Παπαπέτρου: «Είμαι έτοιμος να κάνω το μέγιστο» (vid)

Η νέα σεζόν για τον Παναθηναϊκό εκκίνησε το απόγευμα της Τρίτης (18/8), με τους «πράσινους» να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση.

Στο περιθώριο της «πράσινης πρώτης», ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην κάμερα του Παναθηναϊκού και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του αρχηγού που έχει στην ομάδα του.  

«Νιώθω πολύ καλά ως νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού.  Είναι κάτι που το δουλεύω και το έχω ονειρευτεί από μικρός. Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτό το σημείο και που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Είμαι έτοιμος να κάνω το μέγιστο. Από εκεί και πέρα χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου γιατί είναι μια δύσκολη και περίεργη σεζόν μετά την αποχώρηση του κυρίου Γιαννακόπουλου. Θέλω να έχουμε τον κόσμο  στο πλευρό μας και να στηρίξει όσο μπορεί με τα διαρκείας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα», υποστήριξε ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού, ενώ από την πλευρά του ο Χάουαρντ Σαντ Ρος , με αφορμή την προώθηση των νέων εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας, τόνισε:  «Οι φίλοι της ομάδας σημαίνουν πολλά για εμάς και θα χρειαστούμε τη βοήθειά τους. Για αυτό ελπίζω να πάρουν το εισιτήριο διαρκείας τους. Ελπίζω να μπορέσουν να δώσουν το παρών και να τους δούμε όλους εδώ.»

Στην «πράσινη» κάμερα μίλησε και ο Ντίνος Μήτογλου, που τόνισε πως «μου έχει λείψει η δράση του ΟΑΚΑ, η ενέργεια των φιλάθλων και φυσικά περιμένω την στήριξη» ενώ ο Άαρον Ουάιτ κατέληξε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, ο σύλλογος είναι μεγάλος, ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Με φοβερούς φιλάθλους και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ».