Skip to main content

ΜακΜίλαν: «Έπαιξαν ρόλο οι τραυματισμοί, να είμαστε υγιείς του χρόνου»

O Nέιτ ΜακΜίλαν σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό των Πέισερς από τους Χιτ, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς της ομάδας του, τονίζοντας πως την επόμενη σεζόν το πιο σημαντικό είναι να παραμείνουν όλοι υγιείς.

Ο κόουτς των Πέισερς αναφέρθηκε στους τραυματισμούς της ομάδας του και πως αυτοί έπαιξαν ρόλο στον αποκλεισμό της, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Βίκτρο Ολαντίπο και στον τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρέπει να βρούμε πάλι τη δύναμή μας. Δεν έχουμε δει την ομάδα έτσι για πάνω από 5-6 παιχνίδια. Όταν ο Βίκτορ (Ολαντίπο) επέστρεψε, είχαμε άλλους παίκτες με τραυματισμούς, οπότε δεν έχουμε δει ένα βασικό σχήμα με τον Βίκτορ, τον Μάλκολμ, τον Ουόρεν, τον Ντόμας και τον Μάιλς. Δεν έχω δει τον αριθμό των παιχνιδιών, αλλά ξέρω πως δεν είναι πάνω από 10.

Δεν έχουμε δει το σχήμα με τον Λαμπ και ούτε έχουμε υπάρξει απόλυτα υγιείς, λόγω των πολλών τραυματισμών. Οπότε αυτός είναι ο στόχος: να είμαστε υγιείς την νέα σεζόν και να παραμείνουμε έτσι, για να δούμε την ομάδα να δουλεύει».

Τέλος, για τον Ολαντίπο τόνισε:

«Είναι πάντα πρόκληση να επιστρέφεις από τραυματισμό και να προσπαθείς να βρεις ρυθμό και να ταιριάξεις στην ομάδα. Δεν έχει περάσει πολύ χρόνο στο παρκέ με τους βασικούς μας. Προσπάθησε να ταιριάξει στο γκρουπ που είχαμε. Για την επόμενη σεζόν, όλα θα αρχίσουν από την προετοιμασία. Πιστεύω πως τη νέα χρονιά θα είναι πιο δυνατός, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και καλύτερος, από ότι ήταν στην επανεκκίνηση του ΝΒΑ».