Skip to main content

Πενιαρόγια: «Αύριο θα κάνουμε μια καλή προετοιμασία για να πάρουμε το τρόπαιο»

Ο προπονητής της Μπούργος, Ζοάν Πεναρόγια μίλησε στην συνέντευξη τύπου για τον τελικό του BCL στον οποίο θα βρεθεί η Ισπανική ομάδα, αφού νίκησε την Ντιζόν με 81-67 στα ημιτελικά, τονίζοντας ότι  όποια ομάδα και αν περάσει από το ΑΕΚ-Σαραγόσα θα είναι ένας πολύ μεγάλος τελικός.

Ο Ζοάν Πεναρόγια δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε στον τελικό. Για τον σύλλογο, για όλη την πόλη, είναι ένα ιστορικό παιχνίδι. Ήρθαμε στο Final 8 για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Αύριο θα κάνουμε μια καλή προετοιμασία για να πάρουμε το τρόπαιο. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, αλλά απομένει το πιο σημαντικό παιχνίδι, την Κυριακή. 

«αρότι έχουμε αρκετούς νέους παίκτες, η φιλοσοφία παραμένει ίδια και είμαι ικανοποιημένος από την προσέγγισή μας. Παίξαμε δύο διαφορετικούς αγώνες ως τώρα, αλλά εφαρμόσαμε σωστά το πλάνο και ελπίζω να τα καταφέρουμε ξανά.

Θα είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση. Όποια ομάδα κι αν περάσει από το ΑΕΚ-Σαραγόσα θα είναι ένας πολύ μεγάλος τελικός και μακάρι να είμαστε εμείς οι νικητές».