Skip to main content

Τόμας: «Ο Τζόρνταν δεν ήταν ο ανταγωνισμός μου» (vid)

Αϊζάια Τόμας και Μάικλ Τζόρνταν δεν έχουν θάψει σε καμία στιγμή το… τσεκούρι του πολέμου, όπως φάνηκε και στο «The Last Dance», όπως φάνηκε και στο «The Last Dance», με τον θρύλο των Πίστονς να προκαλεί και πάλι με τις τελευταίες δηλώσεις του.

"Σε προσωπικό επίπεδο κυριάρχησα όταν οι ομάδες μας ήταν αντιμέτωπες. Μέχρι το 1991 που τραυματίστηκα σοβαρά, το ρεκόρ μου απέναντι στον Τζόρνταν και την ομάδα του έδειχνε ότι δεν υπήρχε ακριβώς ανταγωνισμός», υποστήριξε ο Τόμας, ο οποίος, όμως, δεν σταμάτησε εκεί.   

«Λένε ότι ήμουν πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία για αυτό γινόταν αυτό στην αρχή, αλλά στην πραγματικότητα ήμουν μόνο 1.5 χρόνο μεγαλύτερος. . Ο Τζόρνταν δεν ήταν ο ανταγωνισμός μου. Ο στόχος μου ήταν ο Μπερντ, ο Μάτζικ, ο Έρβινγκ και ο Καρίμ. Αυτοί ήταν οι τύποι. Αν δει κάποιος την ιστορία, θα δει ότι αυτή είναι η αληθεια. Τύποι όπως ο Έρβινγκ, ο Μόουζες Μαλόουν, ο Μπερντ, ο Πάρις, ο Μακχέιλ, ο Καρίμ και ο Μάτζικ ήταν αυτοί που έπρεπε να ξεπεράσω", ήταν τα λόγια του παλαίμαχου αστέρα του Ντιτρόιτ.