Skip to main content

Άντονι: «Έπρεπε να αποδεχθώ πως δεν θα είμαι στην βασική πεντάδα»

Συνειδητοποιημένος με τον νέο του ρόλο στους Μπλέιζερς, αυτόν του παγκίτη, δείχνει ο Καρμέλο Άντονι, λίγο πριν ξεκινήσει την 18η σεζόν του στο ΝΒΑ

"Αυτό δουλεύει για την ομάδα, αυτό χρειαζόμαστε ως ομάδα. Δεν είναι αν πρέπει να είμαι βασικός ή όχι, δεν πιστεύω ότι αυτή είναι η ερώτηση που πρέπει να κάνει κάποιος και δεν είναι η ερώτηση που κάνω εγώ. Το θέμα είναι τι είναι καλύτερο για την ομάδα και για όλες τις πλευρές" ήταν το αρχικό σχόλιο του Καρμέλο, για να προσθέσει:

"Έπρεπε να καταπιώ αυτό το χάπι και να είμαι ειλικρινής με την ομάδα, τον οργανισμό των Μπλέιζερς, αλλά και τους Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ. Είχαμε πολλές συζητήσεις για το θέμα, όπου ήμασταν ειλικρινείς. Αισθάνομαι άνετα και θα προτιμούσα να το κάνω αυτό σε ένα μέρος που γνωρίζω και με σέβονται, ενώ μου ξεκαθαρίστηκε ότι παραμένω σημαντικό κομμάτι της ομάδας".

Κλείνοντας, ο άσος των Μπλέιζερς τόνισε:

"Ζήτησα να μάθω τον ρόλο μου. Το ότι δεν ξεκινάω στην βασική πεντάδα δεν σημαίνει ότι δεν είμαι βασικός. Χρειάζεται ισορροπία. Θα το κάνω λοιπόν, αφού δεν γίνεται να έρχονται από τον πάγκο ο Λίλαρντ ή ο ΜακΚόλουμ. Για να είμαι ειλικρινής όμως, έπρεπε να μιλήσω με τον εαυτό μου και να το σκεφτώ όλο αυτό, επειδή είναι καινούριο για εμένα. Προσπάθησα να το κάνω στο Χιούστον πριν μερικά χρόνια, αλλά αυτό έγινε για εφτά-οχτώ παιχνίδια. Πλέον αυτό είναι καινούριο για εμένα. Το να πω ότι δεν ήταν δύσκολο ή σκληρό να το ακούσω αυτό ή ότι δεν σκέφτηκα την περηφάνια μου ή τον εγωισμό μου θα είναι ψέματα. Ειδικά για κάποιον σαν εμένα. Έπρεπε όμως να πάρω μία βαθιά ανάσα και να το αποδεχθώ. Θα το κάνουμε να δουλέψει όλο αυτό".