Skip to main content

Νεαρός παρίστανε τον Γιοκουμπάιτις και απέσπασε από κοπέλα 10.000 δολάρια

Ένας 23χρονος Λιθουανός παρίστανε τον άσο της Ζαλγκίρις, Ρόκας Γιοκουμπάιτις επί δύο μήνες στην σύντροφό του που γνώρισε μέσω της εφαρμογής του Tinder και απέσπασε ένα ποσό  ύψους 10.000 ευρώ, αλλά βέβαια συνελήφθη το Σάββατο (12/12).

Δεν γλίτωσε... ο επιτήδειος 23χρονος Λιθουανός που παρίστανε τον Γιουκουμπάιτις και απέσπασε από μια κοπέλα που  γνώρισε στο Tinder, 10.000 δολάρια. Ο ψεύτικος Γιοκουμπάιτις ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες του άσου της Ζαλγκίρις και φορούσε συνέχεια εμφανίσεις των "πράσινων", αλλά και έστελνε εικόνες από τη Ζαλγκίριο Αρένα για δύο μήνες. Σε μια στιγμή, ανέφερε στην κοπέλα ότι έκανε ένα λάθος στην φορολογική του δήλωση και για αυτό το λόγο  η χρεωστική του κάρτα μπλοκαρίστηκε, με αποτέλεσμα να ζητήσει από την κοπέλα 10.000 ευρώ, η οποία του τα έδωσε.

 
Όταν το θύμα κατάλαβε πως κάτι περίεργο γινόταν, μίλησε στον απατεώνα και εκείνος αντέδρασε με άσχημο τρόπο, λέγοντάς της πως χρειάζεται ψυχοθεραπεία. Εκείνη πήγε στην Αστυνομία για να τον καταγγείλει και το Σάββατο (12/12) ο ψεύτικος Γιοκουμπάιτις συνελήφθη στο Βίλνιους.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν πολλά στοιχεία ότι είχε εκμεταλλευθεί και παραπλανήσει και άλλες κοπέλες