Skip to main content

ESPN: «Κάκιστη η συμπεριφορά Χάρντεν στους Ρόκετς»

Ο Τζέιμς Χάρντεν αγωνίστηκε και πάλι με την φανέλα των Ρόκετς, σε παιχνίδι της preseason απέναντι στους Σπερςσε παιχνίδι της preseason απέναντι στους Σπερς, με τον «μούσια» να παρουσιάζεται υπέρβαρος, ίσως δείχνοντας για ακόμα μία φορά, με αυτόν τον τρόπο, την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Χιούστον. Μάλιστα, το άρθρο του Τιμ ΜακΜάχον στο ESPN να αποκαλύπτει την διαχρονικά κάκιστη συμπεριφορά του παίκτη προς τον οργανισμό των Ρόκετς.

"Όλοι γνώριζαν ποιος είναι το αφεντικό στον οργανισμό, είναι μέρος της δουλειάς σου όταν πηγαίνεις στο Χιούστον. Οι παίκτες, οι προπονητές, οι GM, ο ιδιοκτήτης, όλοι γνωρίζουν τι γίνεται. Δεν φταίει όμως ο Χάρντεν, δεν είναι δικό του το λάθος, έκανε αυτά που του επέτρεψαν να κάνει" ανέφερε πρώην assistant coach των Ρόκετς στον ΜακΜάχον, ενώ χαρακτηριστική είναι η αποκάλυψη μέλους του περσινού σταφ της ομάδας που τόνισε: "Αν υπήρχαν μέρες ανάμεσα στους αγώνες, όλοι γνώριζαν ότι ο Χάρντεν θα πετάξει σε άλλη πόλη για να πάει σε πάρτι, όμως ήξεραν επίσης ότι θα γύριζε και θα είχε triple-double με 50 πόντους. Έπρεπε να το αποδεχθούν".

Δεν είναι τυχαίο πω τόσο ο Κρις Πολ όσο και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, δεν άντεξαν στο πλευρό του Χάρντεν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν αμφότεροι από τους Ρόκετς (με τον Χάρντεν να πιέζει για την παραχώρηση του Πολ, αλλά και του Ντουάιτ Χάουαρντ). "Τίποτα δεν γινόταν στην ώρα του. Το αεροπλάνο καθυστερούσε, το λεωφορείο το ίδιο. Δεν ήταν ομάδα ΝΒΑ" υποστήριξε ένας πρώην εργαζόμενος στους Ρόκετς, ενώ ο ΜακΜάχον στάθηκε στην απαίτηση του Χάρντεν να περνάει η μπάλα πάντα από τα χέρια του, με τον ίδιο να… περπατάει, όταν δεν γινόταν πράξη η εντολή του!