Skip to main content

ΛεΜπρόν: «Δεν έχω θέσει όριο για το πότε θα σταματήσω»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ρωτήθηκε για το πότε θα σταματήσει να αγωνίζεται και ο ίδιος τόνισε πως δεν έχει θέσει κάποιο όριο.

 

Ο «Βασιλιάς» είναι στα 36 του χρόνια και με αφορμή τον Τομ Μπρέιντι ο οποίος στα 42 του κατέκτησε το Super Bowl, ρωτήθηκε για το πότε θα σταματήσει να αγωνίζεται.

Ο ηγέτης των Λέικερς απάντησε πως: «Τον παρακολουθώ εδώ και καιρό, βλέπω όσα έχει κάνει στην καριέρα του και είναι σπουδαίο ότι κατέκτησε ακόμα έναν τίτλο. Βρίσκω έμπνευση από αυτό. Αλλά είναι δύο διαφορετικά σπορ, δύο διαφορετικές θέσεις. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα παίζω. Δεν ξέρω πόσο θα μπορώ ακόμα. Έτσι όπως νιώθω τώρα, θα δείξει. Αλλά δεν έχω πρόγραμμα. Δεν έχω σεζόν που να λέω, 'θα παίζω μέχρι τότε'. Το παιχνίδι θα μου πει πότε είναι η ώρα και θα δούμε.

Δεν παίρνω δεδομένη την ευκαιρία που έχω να παίξω άλλη μια σεζόν. Προσπαθώ να προετοιμάσω το μυαλό και το σώμα μου και να δω που θα με πάει. Στο τέλος του συμβολαίου μου θα είμαι 20 χρόνια στο ΝΒΑ. Το καλύτερο όταν θα γίνω free agent είναι ότι ο γιος μου θα τελειώνει με το λύκειο. Οπότε θα μπορώ να δω τι θέλω να κάνω, αν θέλω να είμαι με την οικογένεια μου, τον γιο μου ή να συνεχίσω να παίζω το παιχνίδι που αγαπώ με υγεία και καλή διάθεση. Θα δούμε».