Skip to main content

Γκριν: «Όσα γίνονται με τα trade είναι μαλ#$#ες, να προστατεύει τους παίκτες η λίγκα (vid)

Ο Ντρέιμοντ Γκριν τα... έβαλε με τον τρόπο που οι ομάδες λειτουργούν όταν θέλουν να προβούν σε ανταλλαγή ενός παίκτη και τόνισε πως το ΝΒΑ θα πρέπει να πάρει τα μέτρα του.

 

Με αφορμή το γεγονός πως ο Αντρέ Ντράμοντ δεν αγωνίζεται επειδή η ομάδα οι Καβαλίερες θέλουν να τον ανταλλάξουν, ο Ντρέιμοντ Γκριν ξέσπασε κατά της λίγκας.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκριν:

«Με ενοχλεί κάτι πολύ και δεν μπορώ να μην μιλήσω γι' αυτό. Ό,τι θα πω έχει να κάνει με την λίγκα και το πως προστατεύει τους παίκτες. Θα πάρω το παράδειγμα του Αντρέ (Ντράμοντ). Το να τον βλέπεις να μην αγωνίζεται και να βλέπει τον αγώνα με πολιτικά επειδή η ομάδα του θέλει να τον κάνει trade, είναι μαλ@#&ες! Οποιαδήποτε ομάδα, πορεί να βγει και να πει πως θέλει να ανταλλάξει έναν παίκτη. Όλη η κατάσταση αυτή επηρεάζει τον παίκτη, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Δεν θα είναι καλός στα αποδυτήρια και καταλήγει να είναι το πρόβλημα. Έτσι είχε γίνει και με τους Χάρισον Μπαρνς και ΝτεΜάρκους Κάζινς. Εγώ τιμωρήθηκα επειδή είπα την άποψή μου. Πως μετά μας ζητάτε να μείνουμε επαγγελματίες; Η λίγκα πρέπει να τα δει όλα αυτά που συμβαίνουν και να προστατεύσει τους παίκτες».