Skip to main content

Πολ: «Τους είπα αν δεν παίζω καλά, να μου πουν να βγω»

Οι Σανς πήραν μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των Λέικερς με 100-92, με αποτέλεσμα να διαμορφώσουν την σειρά στο 2-2. Το superbasket.gr και ο Άρης Κατσίδης βρέθηκαν στο Post Game μέσω του NBA Media Availability.

Ο προπονητής των Σανς, Μόντι Γουίλιαμς δήλωσε ότι ο Κρις Πολ του είπε ότι: "Κόουτς, άσε με να ξεκινήσω και αν νομίζεις ότι δεν κάνω όπως συνηθίζω να παίζω, τότε βγάλε με έξω και θα πρέπει να κινηθούμε σε διαφορετική κατεύθυνση. Αυτή είναι μια από αυτές τις καταστάσεις οπού πρέπει να εμπιστεύεσαι τον παίκτη".

Ο Πολ ανέφερε ότι: "Δεν ξέρω πόσο πολύ θα πάει αυτό, αλλά  αν όλοι αισθάνονται ότι είμαι εκτός και δεν παίζω καλά,  απλά τους είπα να μου το πουν και θα έφευγα. Δεν είχα ξανακουμπήσει την μπάλα ή κάτι από το προηγούμενο παιχνίδι. Δεν είχαμε πολλά παιδιά που έχασαν πολλά παιχνίδια αυτή τη σεζόν, οπότε έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ήμουν απλά χαρούμενος που μπορούσα να είμαι εκεί έξω και μπορούσα να βοηθήσω".

Ο προπονητής των Λέικερες, Φράνκ Βόνγκελ υπογράμμισε σχεετικά με τον Ντέιβιτς που έχει χάσει λόγω τραυματισμού 30 παιχνίδια στην φετινή σεζόν: "Έλεγε ότι το γόνατό του πονούσε, αλλά δεν υπήρχε τρόπος να μην παίζει. Σκέφτηκα ότι έδωσε μια μεγάλη προσπάθεια σε αυτό, δίνοντας μάχη με τον πόνο".

Ο Λεμπρόν Τζέιμς τόνισε ότι: "Για εμένα, πρέπει να βάλουμε την ομάδα στην θέση ώστε να είναι επιτυχής. Αυτοί οι ώμοι φτιάχτηκαν για κάποιο λόγο και αν χρειαστεί λίγο περισσότερο για να το καταφέρω, είμαι σε θέση να παλέψω για την πρόκληση".

Ο Κάιλ Κούζμα ανέφερε ότι: "Έχουμε εκτροχιαστεί φέτος, αλλά ταυτόχρονα το έχουμε ξεπεράσει (πριν). Είμαστε προσαρμοσμένοι σε έναν τύπο μπάσκετ, για την περίπτωση που ο Άντονι Ντέιβις είναι εκεί έξω. Όταν ο Άντονι Ντέιβιτς δεν έπαιζε, έπρεπε να καταλάβουμε εν κινήσει πώς θα εκτελούσαμε επιθετικά".