Skip to main content

Ντέιβις: «Ελπίζω να πάνε όλα καλά και οι γιατροί να δώσουν το ΟΚ να αγωνιστώ»

Οι Λέικερς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, μετά την ήττα στο Φοίνιξ, με τους Λιμνάνθρωπους να… καίγονται για την συμμετοχή του Άντονι Ντέιβις στο κρίσιμο Game 6 της σειράς, τον ίδιο, όμως, να… πετά το μπαλάκι στους γιατρούς της ομάδας.

"Ελπίζω να πάει καλά η αποθεραπεία και να πάνε όλα καλά ώστε οι γιατροί να δώσουν την άδειά τους για να αγωνιστώ.. Αυτό θέλουμε. Να κάνω θεραπεία, να μιλήσω με τους γιατρούς πριν τον αγώνα - και μετά τα σουτ που θα κάνω στο ζέσταμα - και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μου δώσουν την άδεια να αγωνιστώ", υποστήριξε ο αστέρας των πρωταθλητών, ενώ στην συνέχεια μίλησε για το πώς αισθάνθηκε που έμεινε εκτός από το Game 5 της σειράς.

"Ήταν δύσκολο το να παρακολουθώ τον αγώνα και να μην μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Το πιο δύσκολο κομμάτι για εμένα ήταν πως ήξερα ότι δεν μπορούσα να βοηθήσω. Το σώμα μου δεν με άφηνε. Δεν μπορούσα να κινηθώ. Κάθε κίνηση που κάνουμε ξεκινάει από τους προσαγωγούς. Οποιοσδήποτε άλλος τραυματισμός, στο γόνατο ας πούμε, δεν σε εμποδίζει τόσο να κινηθείς, αλλά οι προσαγωγοί είναι άσχημο σημείο και εγώ απλώς δεν μπορούσα να κουνηθώ πριν το Game 5".