Skip to main content

Γουίλιαμς: «Τα λάθη μας συνέτριψαν»

Στα λάθη της ομάδας του, τα οποία έδωσαν 19 περισσότερες κατοχές στους Μπακς, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μόντι Γουίλιαμς, αμέσως μετά την ήττα των Σανς στο Μιλγουόκι, που έφερε την σειρά των τελικών στο 2-2.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μόντι Γουίλιαμς:

"Τα λάθη μας συνέτριψαν απόψε. Σουτάραμε με 50%, όμως οι Μπακς είχαν 19 περισσότερες κατοχές. Στο σύνολο του αγώνα, όταν δίνεις τόσα πολλά λάθη και τόσα πολλά επιθετικά ριμπάουντ, πρέπει να ανέβεις ένα βουνό. Επίσης, όταν έχεις διαφορά στην τέταρτη περίοδο, πρέπει να κρατήσεις την μπάλα και να έχεις καλές κατοχές. Τουλάχιστον να αντέξει. Πρέπει να δω το βίντεο και να καταλάβω αν ήταν δικό μας θέμα ή η άμυνά τους. Δεν είμαι σίγουρος ακόμη.

Είναι σκληρό ότι ο Μπούκερ φορτώθηκε με φάουλ. Θα μπορούσε να βάλει πάνω από 50 πόντους απόψε. Ήθελα να τον βάλω νωρίτερα απ' ότι έκανα, δεν ήταν ιδανική η κατάσταση. Τα καταφέραμε, πάντως, τον βάλαμε ξανά στο ματς όταν ήταν στο όριο και είχαμε μάλιστα το προβάδισμα. Αυτό που σκέφτομαι είναι οι κατοχές που τους δώσαμε, ειδικά όταν σουτάραμε τόσο καλά.

Ο Κρις Πολ είναι μια χαρά. Οι σπουδαίοι παίκτες έχουν και τέτοιες εμφανίσεις. Περιμένω ότι θα ανακάμψει. Είχε πέντε λάθη, είχαμε 17 και από αυτά οι Μπακς σκόραραν 24 πόντους. Με αυτά τα νούμερα εξηγείς όλο τον αγώνα. Όταν βάλεις και τα επιθετικά ριμπάουντ... Δεν ήταν θέμα του Κρις Πολ. Σαν ομάδα πρέπει να προστατεύσουμε περισσότερο την μπάλα. Οι Μπακς κάνουν καλή δουλειά στην άμυνα, ο Γιάννης έβγαλε μια σπουδαία φάση. Έχουμε τρέξει αυτό το play πολύ φέτος, έβγαλε μια σπουδαία άμυνα.

Ο Μπούκερ ήταν πολύ συγκεντρωμένος. Μιλήσαμε πολύ, είχε ένα πολύ καλό workout χθες και σήμερα το πρωί έδειξε έτοιμος. Ξέραμε ότι θα ανακάμψει μετά από το προηγούμενο ματς, κέρδισε φάουλ και αυτό, το να πηγαίνουμε στη γραμμή, μας βοηθάει πολύ".