Skip to main content

Νετς: Εκτός ομάδας ο ανεμβολίαστος Ίρβινγκ

Χωρίς τον Κάιρι Ίρβινγκ μέχρι νεωτέρας, θα αγωνίζονται οι Μπρούκλιν Νετς, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να βάλουν στο περιθώριο τον Αμερικανό γκαρντ, μέχρι να το… πάρει απόφαση και να εμβολιαστεί!

"Μετά από ενδελεχή σκέψη, αποφασίσαμε ότι ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν θα προπονείται και δεν θα αγωνίζεται με την ομάδα μέχρι να αποκτήσει το δικαίωμα να συμμετέχει πλήρως στο πρόγραμμά της. Πήρε μία προσωπική απόφαση, σεβόμαστε το δικαίωμά του να επιλέξει το μέλλον του" αναφέρει  η ενημέρωση των Νετς, ενώ στην συνέχεια αναφέρει:

"Θα συνεχίσουμε να χτίζουμε την χημεία μας ως ομάδα με τις αξίες μας, με συντροφικότητα και με θυσίες. Ο στόχος της σεζόν δεν έχει αλλάξει, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και για να πετύχουμε, θα πρέπει όσοι βρίσκονται στον οργανισμό να κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση".

Να θυμίσουμε πως ο Κάιρι Ίρβινγκ είναι ένας από τους πλέον διάσημους αντιεμβολιαστές, με το Μπρούκλιν να παίρνει σκληρά μέτρα εναντίον του. Έτσι, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Ίρβινγκ έχει τεθεί εκτός από το εναρκτήριο παιχνίδι του Μιλγουόκι, απέναντι στους Μπακς, στις 20 Οκτωβρίου.