Skip to main content

Ντουράντ για Ίρβινγκ: «Εύχομαι τίποτα από όλα αυτά να μην είχε συμβεί, πιστεύω θα βρεθεί λύση»

Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για ακόμη μία φορά για τον Κάιρι Ίρβινγκ και ο σούπερ σταρ των Νετς είπε μεταξύ ότι θα προτιμούσε να είναι αλλιώς τα πράγματα και να είναι ο Ίρβινγκ στην ομάδα, όμως καταλαβαίνει ότι αυτό δεν είναι δυνατόν την συγκεκριμένη στιγμή αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θε βρεθεί λύση. 

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντουράντ:

«Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε τον Καϊρί μαζί μας. Εύχομαι τίποτα από όλα αυτά να μην είχε συμβεί, Αυτή όμως είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Ο Καϊρί πήρε μία απόφαση σχετικά με το τι θέλει να κάνει και το επέλεξε αυτό, ενώ το ίδιο έκανε και η ομάδα».

Στην συνέχεια ο Ντουράντ πρόσθεσε:  «Η δική μου δουλειά είναι να μείνω συγκεντρωμένος ,να εστιάσω σε εμένα και να κάνω την δουλειά μου, αφήνοντας αυτές τις δύο πλευρές να βρουν μία λύση. Θέλω όλη την μάδα μαζί και θέλω να είμαστε πλήρεις, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε έτσι. Είμαι όμως ακόμα αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και θα βρεθεί μία λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές».

 

Κλείνοντας ο Ντουράντ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει εκνευριστεί με την απόφαση του Ίρβινγκ:  «Γιατί να είμαι εκνευρισμένος; Δεν μπορώ να του αλλάξω τρόπο σκέψης. Θα τον αφήσουμε να βρει μόνος του την απάντηση σχετικά με το τι θα κάνει αυτός και η ομάδα.

Δεν μπορώ να εκνευριστώ με κάποιον που παίρνει μία απόφαση που αφορά τον εαυτό του. Ποιος είμαι εγώ για να εκνευριστώ; Απλώς πρέπει να εστιάσω στα αποδυτήριά μας. Όταν ο Καϊρί είναι έτοιος, είμαι σίγουρος ότι θα μιλήσει με τον Τζο Τσάι (ιδιοκτήτης των Νετς) και τον Σον Μαρκς (τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας) και θα βρουν μία λύση, την οποία θα μας ανακοινώσουν. Μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ως ομάδα».