Skip to main content

Κουφός: «Δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν τον Ντερόν Γουίλιαμς, ήταν απίθανος»

O Κώστας Κουφός επέστρεψε στις ΗΠΑ και μίλησε στο NBA Buzz και όταν ρωτήθηκε για τον πιο ταλαντούχο συμπαίκυη που είχε στην καριέρα του, υπογράμμισε ότι αυτός ήταν ο Ντερόν Γουίλιαμς.

Μετά το πέρασμα του από την Ευρώοη, οπού φόρεσε τις φανέλες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κσι του Ολυμπαικού, ο ομογενής σέντερ  θα αγωνιστεί την νέα σεζόν στην G-League με τους Ιγκνίτ και θα προσπαθήσει να  βρει συμβόλαιο για την κορυφαία λίγκα.

Για τον καλύτερο συμπαίκτη στην καριέρα του, ο Κώστας Κουφός επέλεξε τον Ντερόν Γουίλιαμς αναφέροντας ότι: "Ο Ντερόν Γουίλιαμς στο peak του. H ικανότητα του στην πάσα, η ντρίμπλα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Ήταν απίθανος κάθε φορά που έπαιζε, έδινε show», ανέφερε για τον πρώην γκαρντ των Μορμόνων, με τον οποίο συνυπήρξε από το 2008 μέχρι το 2010 στη Γιούτα. Σίγουρα οι λάτρεις του ΝΒΑ τον θυμούνται για την αδιανόητη σταυρωτή του ντρίμπλα και γενικότερα για τον χειρισμό μπάλας του. Τρείς φορές έχει παίξει σε All Star Game, ενώ αγωνίστηκε και στη Μπεσίκτας, η οποία απέσυρε τη φανέλα του (Νο.8)".

Ο Κουφός αποθέωσε και τον Βινς Κάρτερ, υπογραμμίζοντας ότι: "Θα σκόραρε 20 πόντους μ.ο στα 40 του αν το ήθελε, ήταν απίθανος". 

Δείτε το σχετικό tweet: