Skip to main content

Σίξερς: Πρόστιμο 360.000 δολάρια στον Σίμονς για την απουσία του στο ματς με τους Πίστονς

Οι Σίξερς θα ακολουθήσουν επιθετική πολιτική ώστε να λύσουν όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα την υπόθεση του Μπεν Σίμονς.

Η ομάδα από την Φιλαδέλφεια επέβαλλε πρόστιμο ύψους 360.000 δολαρίων στον Μπεν Σίμονς για την απουσία του στο ματς με τους Πίστονς και θα συνεχίσει σε αντίστοιχες ενέργειες αν ο Αυστραλός παίκτης δεν συνεργαστεί με τους  ψυχολόγους της ομάδας για να ξεπεράσει τα προβλήματα που επικαλείται για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις των Σίξερς.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση του Σίμονς είχε απασχολήσει από το καλοκαίρι με τους ανθρώπους των Σίξερς να μην μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους και η ομάδα από την Φιλαδέλφεια να καταθέτει σε ειδική θυρίδα 8.25 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να αφαιρούν τα πρόστιμα που του επιβάλλονται.

Με την παρουσία του όμως στις προπονήσεις ο Σίμονς, "απελευθέρωσε" τα χρήματα και κάποια από τα χρήματα που θα λάμβανε ο Αυστραλός θα τοποθετηθούν εκ νέου σε θυρίδα, ενώ έχει συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ύψους 147 εκατομμυρίων δολαρίων.