Skip to main content

NBA All Star Skills Challenge – Εκτός τελικού οι Αντετοκούνμπο, νικητές οι Cavs (vids)

Γιάννης, Θανάσης και Άλεξ Αντετοκούνμπο δεν τα κατάφεραν στο Skills Challenge του All Star Game του Κλίβελαντ, με τους Antetokounbros να μένουν εκτός τελικού για ένα σουτ, με την τριάδα των γηπεδούχων Καβαλίερς, Γκάρλαντ, Μόμπλεϊ και Άλεν, να επικρατούν των Rooks Γκίντι, Κάνινγκχαμ και Μπαρνς, κατακτώντας το τρόπαιο.

Στον πρώτο γύρο που περιλάμβανε σουτ, οι Rooks 32 πόντους, με τους Antetokounbros να έχουν 20 πόντους, ενώ οι Cavs συγκέντρωσαν 47 πόντους, παίρνοντας τους 100 πόντους της νίκης.

Στον δεύτερο γύρο, στην πάσα, οι Rooks συγκέντρωσαν 88 πόντους, όσους είχαν και οι Antetokounmpos, που στην ισοβαθμία κατέκτησαν τους 100 πόντους, ενώ οι Cavs έμειναν στους 74.

Στον τρίτο γύρο που είχε σουτ και πάσα, οι Rooks ολοκλήρωσαν το Skill σε 1’18’’, με τους Antetokounbros και Cavs να μην καταφέρουν να σπάσουν τον χρόνο τους, με τους Rooks να παίρνουν τους 200 πόντους και την είσοδο τους στον τελικό.

Antetokounbos και Cavs έπαιξαν στον νοκ άουτ γύρο, με τον Θανάση να αστοχεί στο τρίποντο που θα έκρινε τον νικητή, ο Γκάρλαντ ευστόχησε στο δικό του, δίνοντας στους Cavs την πρόκριση στον τελικό.

Εκεί, Cavs και Rooks αγωνίστηκαν, με τον τίτλο να κρινόταν σε αυτόν που θα ευστοχούσε πρώτος από το κέντρο, οι Rooks το έκαναν σε 9,9 δευτερόλεπτα, όμως οι Cavs το κατάφεραν μόλις από το δεύτερο σουτ, με τον Μόμπλεϊ, κατακτώντας τον τίτλο.