Skip to main content

ΛεΜπρόν για Τζόρνταν: «Ήθελα να σφίξω το χέρι αυτού που με ενέπνευσε»

Στο φετινό All Star Game του NBA βρέθηκαν οι 75 καλύτεροι παίκτες του NBA, με την ιστορική αγκαλιά Τζόρνταν-ΛεΜπρόν...να κλέβει την παράσταση.

Μάικλ Τζόρνταν και ΛεΜπρόν Τζέιμς χάρισαν στον μπασκετικό κόσμο μία από τις πιο όμορφες στιγμές στο 71ο All Star Game στο Κλίβελαντ, καθώς αντάλλαξαν μια θερμή και ιστορική αγκαλιά, η οποία σίγουρα θα μείνει στην ιστορία του NBA.

Πολλές συζητήσεις γίνεται καθημερινά παγκοσμίως για το ποιος είναι ο GOAT, με τους δύο θρύλους να αποδεικνύουν ότι έχουν μεταξύ τους αμοιβαίο σεβασμό.

O Λεμπρόν Τζέιμς δήλωσε για την αγκαλιά με τον Μάικλ Τζόρνταν ότι: «Υπήρχε ένα γενικότερο χάος. Αλλά δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να σφίξω το χέρι του ανθρώπου που με ενέπνευσε σε όλη την παιδική μου ηλικία. Δεν έχουμε μιλήσει τόσο πολύ σε αυτά τα 19 χρόνια στο μπάσκετ, αλλά ένα μέρος μου δεν θα υπήρχε εδώ χωρίς την έμπνευση που έδωσε ο Τζόρνταν. Πάντα ήθελα να γίνω σαν αυτόν μεγαλώνοντας. Είναι τρελό που πέτυχα το νικητήριο σουτ απόψε, ήταν ένα fade away και ήταν εμπνευσμένο απ' τον MJ. O τρόπος που φοράει τα παπούτσια του, τα ρούχα του, τα αυτοκίνητα που οδηγεί, με ενέπνευσε τόσο πολύ. Δεν ήθελα να χάσω αυτή την ευκαιρία, γιατί δεν είμαστε στον ίδιο χώρο και δεν ήμασταν σε ολόκληρη την καριέρα μου».

Δείτε το σχετικό tweet: