Skip to main content

Μάτζικ Τζόνσον: «Ο ΛεΜπρόν πρέπει να πάρει το φταίξιμο επειδή ο ΝτεΡόζαν κατέληξε στο Σικάγο»

Οι Λέικερς βρίσκονται μία ανάσα από τον αποκλεισμό τους από το play in tournament του ΝΒΑ, με τον Μάτζικ Τζόνσο να ρίχνει την ευθύνη στον Λεμπρόν Τζέιμς και στην επιμονή του να φέρει στο Λος Άντζελες τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, αντί του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, ο οποίος κάνει… παπάδες με την φανέλα των Μπουλς.

"Όταν το σκέφτομαι, ο ΛεΜπρόν πρέπει να πάρει το φταίξιμο επειδή ο ΝτεΡόζαν κατέληξε στο Σικάγο και όχι στους Λέικερς. Ο ΝτεΡόζαν ήθελε να παίξει στους Λέικερς. Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον εκπρόσωπό του, ο οποίος με ενημέρωσε για τις προθέσεις του. Εγώ επικοινώνησα με τους Λέικερς και τους το είπα. Θα μπορούσε να είναι στους Λέικερς και όχι στους Μπουλς. Όταν όμως ο ΛεΜπρόν και ο Γουέστμπρουκ άρχισαν να μιλούν, τότε χάλασε η συμφωνία, αφού ο δεύτερος ήρθε αντί του ΝτεΡόζαν", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Μάτζικ στο ESPN, ενώ στην συνέχεια στάθηκε στην… αποψίλωση του ρόστερ των Λέικερς, για χάρη του Γουέστμπρουκ.

"Θα έμεναν όλοι οι ρολίστες. Οι ρολίστες που έφυγαν, όπως ο Καρούσο και ο Κάλντγουελ-Πόουπ, ήταν οι καλύτεροι αμυντικοί της ομάδας, για αυτό η άμυνα των Λέικερς είναι κακή. Αν απλώς έδιναν με ανταλλαγή τον Κούζμα για τον Μπάντι Χιλντ στους Κινγκς, τότε με τους παίκτες που θα έμεναν και τον ΝτεΡόζαν θα διεκδικούσαν το πρωτάθλημα", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο μύθος των Λέικερς.