Skip to main content

ΝΒΑ - Ο Ρόντο απείλησε με όπλο τη μητέρα των παιδιών του

Ο Ρέιτζον Ρόντο απείλησε με όπλο την πρώην σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του κατά τη διάρκεια έντονου καβγά στο σπίτι, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TMZ.

Η 36χρονη Άσλεϊ Μπάτσελορ απευθύνθηκε στις αρμόδιες, αστυνομικές και δικαστικές, αρχές του Λούιβιλ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε το TMZ, ζητώντας προστασία μετά την επίθεση και την απειλή της ζωής της από τον Ρέιτζον Ρόντο.

 

Το αμερικανικό μέσο ανέφερε ότι  ο 36χρονος δις πρωταθλητής του ΝΒΑ και νυν παίκτης των Καβαλίερς έπαιζε με τον γιο του βιντεοπαιχνίδια όταν η πρώην σύντροφος του και μητέρα των δύο παιδιών του ζήτησε από τον μικρό να μαζέψει τα ρούχα του.

 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον εξοργίσει τόσο που άρχισε να σπάει πράγματα. Η καταγγέλλουσα επιχείρησε να τον ηρεμήσει, αλλά κατά τους ισχυρισμούς της, ο Ρόντο έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μ' ένα όπλο με το οποίο χτυπούσε δυνατά την πόρτα.

"Φοβάμαι πολύ για την ασφάλεια τη δική μου και των παιδιών μου. Ο Ρέιτζον έχει ιστορικό ασταθούς και εκρηκτικής συμπεριφοράς", φέρεται να κατέθεσε η Άσλεϊ Μπάτσελορ στην αστυνομία, κερδίζοντας σε πρώτη φάση τα ασφαλιστικά μέτρα.

Το περιβάλλον του Ρόντο απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε. Προς το παρόν ο έμπειρος πόιντ γκαρντ δεν έχει κατηγορηθεί για κάτι.