Skip to main content

Μπράουν για καταπολέμηση βίας: «Θα μπορούσαμε να βρεθούμε στο σημείο του μποϊκοτάζ στα NBA Finals»

Ο άσος των Σέλτικς έκανε λόγο ότι ακόμη και μποϊκοτάζ των NBA Finals είναι ένα πιθανό σενάριο λόγω των έντονων αντιδράσεων σχετικά με την βία στις ΗΠΑ που αυξάνεται και τα θύματα καθημερινά πολλαπλασιάζονται.

Ο Τζέιλεν Μπράουν σχετικά με το  αν παίκτες και προπονητές θα επέλεγαν έναν τόσο έντονο τρόπο για να δείξουν την αντίδρασή τους, τόνισε ότι: "Θα μπορούσαμε να βρεθούμε στο σημείο του μποϊκοτάζ. Έχουμε ανοιχτό μυαλό, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Σίγουρα πρέπει να βρεθεί λύση σε αυτή την κατάσταση. Μια τέτοια αντίδραση θα ευαισθητοποιούσε πολλούς, θα τραβούσε την προσοχή. Είναι ένα ζήτημα που συζητιέται αυτή τη στιγμή, υπάρχει πολύς κόσμος που αισθάνεται πίεση και υπάρχουν και πολλές αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Πραγματικά πιστεύω ότι ένα μποϊκοτάζ στους NBA Finals είναι μία αποτελεσματική στρατηγική που μπορεί να λειτουργήσει" ήταν τα λόγια του παίκτη των Σέλτικς.

Με μίνιμουμ τρεις, μάξιμουμ πέντε αγώνες για το τέλος της σειράς, ουδείς μπορεί να προβλέψει αν θα υπάρξει μια τόσο έντονη αντίδραση. "Με ρωτάτε αν έχω κάποια απάντηση, αν υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε μποϊκοτάζ στο κοντινό μέλλον, σωστά; Δεν το γνωρίζω. Θα δούμε όμως" .