Skip to main content

Μπράουν: «Δεν φοβόμαστε τους Γουόριορς»

Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ βρίσκονται οι Γουόριορς, που ταξιδεύουν στην Βοστόνη, τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/6, 04:00), με τον Τζέιλεν Μπράουν, πάντως, να μην δείχνει πως φοβάται τους Πολεμιστές.

"Όλα όσα έγιναν ήταν μία εμπειρία όπου μάθαμε κάτι. Κουβαλάμε όλα όσα μάθαμε φέτος ως παράσημο" δήλωσε αρχικά ο άσος των Κελτών, για να προσθέσει: "Δεν αφήνουμε τίποτα να μας επηρεάσει. Ξεπερνάμε τα εμπόδια. Όλη την σεζόν έχουμε καταφέρει να ανταποκριθούμε στα προβλήματα. Ανυπομονούμε για αυτή την πρόκληση. Πρέπει να την δεχθούμε, να την αγκαλιάσουμε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος".

Κλείνοντας, ο Μπράουν τόνισε: "Είναι το τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδό μας. Ανυπομονούμε να τα δώσουμε όλα. Δεν φοβόμαστε. Δεν φοβόμαστε τους Γουόριορς. Θέλουμε να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε.  Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντί μας μία καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι το έχουν ξανακάνει. Αλλά όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θα βγούμε στο παρκέ και θα τα αφήσουμε όλα εκεί. Αυτός είναι ο στόχος μας".