Skip to main content

Ίζον στο SuperBasket για το NBA Draft: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Ένα από τα καλύτερα ονόματα του φετινού NBA Draft 2022 είναι ο Τάρι Ίζον, ο οποίος απάντησε αποκλειστικά σε ερώτηση του superbasket.gr, σχετικά με το πώς βιώνει την διαδικασία μέχρι τώρα.

Ο 21χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έπαιξε κολλεγιακό μπάσκετ αρχικά στις Σινσινάτι Μπέαρκατς και αργοτέρα στο LSU Τάιγκερς, οπού πέρσι είχε κατά μέσο όρο σε 33 αγώνες, 16.9 πόντους, 6.7 ριμπάουντ, 1.9 κλεψίματα, 1.1 μπλοκ και μία ασίστ.

Ο Τάρι Ίζον αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έκανε προπονήσεις με τους Καβαλίερς, Χόρνετς, Τίμπεργουλβς, Ρόκετς, Γκρίζλις, Θάντερ, Σπερς, Χοκς, Νικς, Γουίζαρντς και Μπουλς σχετικά για το φετινό NBA Draft, οπού σύμφωνα με το Yahoo Sports, θα τον αποκτήσει η ομάδα από το Σικάγο στο Νο.18. Βέβαια, υπάρχουν δημοσιεύματα και για άλλες ομάδες, όπως οι Ρόκετς.

Ο Ίζον διαθέτει όλα τα αμυντικά χαρακτηριστικά που αναζητά μια ομάδα όταν κάνει σκάουτινγκ για παίκτες του draft σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ το μεγάλο άνοιγμα χεριών του, αναμένεται να τον βοηθήσει πάρα πολύ. Σημαντικό του πλεονέκτημα είναι και η αθλητικότητα του, για αυτό και θα κάνει πολλά καρφώματα.

Όλα όσα δήλωσε ο Τάρι Ίζον στο superbasket.gr και στον Άρη Κατσίδη:

"Η προσωπική μου εμπειρία στο NBA Draft 2022 μέχρι στιγμές είναι σαν το όνειρο να έγινε πραγματικότητα. Για αυτό, πραγματικά ανυπομονώ και το είχα σαν σκέψη για όλη μου τη ζωή. Οπότε, τα μεγάλα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Είναι δύσκολο, να το εκφράσω με λόγια για να είμαι ειλικρινής, αισθάνομαι ότι αυτό είναι τόσο σουρεαλιστικό που θα συμβεί τόσο γρήγορα, αλλά όπως είπα,  είναι πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα".

Δείτε το σχετικό βίντεο στο 3:00 λεπτό:

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα highlights: