Skip to main content

Καρούζο - Αστειεύτηκε αλλά και... αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Άλεξ Καρούζο μίλησε στο podcast του Τζέι Τζέι Ρέντικ και επιφύλαξε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο «τρολάρισμα» αλλά και... αποθέωση. 

Οι Μπουλς συναντήθηκαν στα πλέι οφ με τους Μπακς και τα «Ελάφια» επικράτησαν σχετικά άνετα με 4-1 στις νίκες.

Ο αθλητής των «Ταύρων», όταν ερωτήθηκε για τις ικανότητες του Γιάννη Αντετοκούνμπο αρχικά είπε πως είναι ασταμάτητος γιατί οι διαιτητές δεν σφυρίζουν κανένα επιθετικό φάουλ. Ωστόσο, στη συνέχεια τόνισε ότι είναι πραγματικά απίστευτος παίκτης που βελτιώνεται κάθε χρόνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άλεξ Καρούζο:

 «Νομίζω ότι υπήρχε διαφορά στην εμπειρία. Μετά το Game 1 είδαν VIDEO και κατάλαβαν τι πρέπει να βελτιώσουν, αλλά ήμασταν πιο πεινασμένοι και νικήσαμε εύκολα. Τότε πήγαν και είδαν πάλι VIDEO και κατάλαβαν ότι δεν είναι όπως την προηγούμενη χρονιά.

Στο Game 3 λοιπόν μπήκαν στο παρκέ και μας διέλυσαν».

Η πλάκα στον Γιάννη:

«Μετά, στο Game 4 και στο Game 5 βρήκαν ρυθμό. Η διαφορά που υπήρχε στην εμπειρία έκανε την διαφορά, ενώ την ίδια στιγμή οι διαιτητές δεν σφυρίζουν κανένα επιθετικό φάουλ στον Γιάννη και είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις».

Και η αποθέωση:

«Ναι είναι υπερβολικό. Είναι freak. Το παρατσούκλι που έχει είναι τέλειο. Ο τύπος βελτιώνεται κάθε χρόνο και αυτό είναι κάτι που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος. Έχει την λογική του να δουλεύει συνέχεια.

Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ένας από τους καλύτερους, αλλά συνεχίζει να θέλει να γίνει καλύτερος. Είναι πεινασμένος και συνεχίζει να δουλεύει. Αυτό είναι σπουδαίο. Το να αποκλείσουμε τους Μπακς στα playoffs τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολο».