Skip to main content

NBA Summer League – Θριαμβευτές οι Μπλέιζερς, MVP ο Γουότφορντ (vid)

Στα χέρια των Μπλέιζερς κατέληξε για δεύτερη φορά τα πέντε τελευταία χρόνια, ο τίτλος του Summer League του Λας Βέγκας, με το Πόρτλαντ να επικρατεί στον τελικό των Νικς με 85-77.

Ο Μπράντον Γουίλιαμς ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 22 πόντους, με τον Τρέντον Γουότφορντ να προσθέτει 19 πόντους και επτά ριμπάουντ, όμως το σημαντικότερο για τον ίδιο ήταν πως έφυγε από το Λας Βέγκας με τον τίτλο του MVP του τουρνουά.

Από πλευράς Νικς, ο Κουέντιν Γκράιμς είχε 19 πόντους, ο Μάιλς ΜακΜπράιαντ 17 και ο Τζέρικο Σιμς 13 πόντους.  

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας ημέρας του τουρνουά, οι Γουίζαρντς επικράτησαν των Γουόριορς με 87-77, με τον Χάιμε Ετσενίκε να έχει 19 πόντους και τον Κουέντον Τζάκσον. Για το Γκόλντεν Στέιτ, ο Μακ ΜακΛάγκ είχε 14 πόντους, με τον Γουάισμαν να έχει 11 πόντους με 5/13 σουτ και 6 ριμπάουντ σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Νίκη για τους Ράπτορς, που επικράτησαν με 80-69 των Μπακς, έχοντας για κορυφαίο τον Άμπου Κιγκάμπ με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Κρίστιαν Κολόκο και τον Ράιαν Χόκινς να προσθέτουν από 11 πόντους. Για τους Μπακς, ο Λίντελ Γουίγκιντον είχε 11 πόντους.

Με 84-69 επικράτησαν των Πέισερς οι Σανς, με τον Λου Κινγκ να έχει 14 πόντους, με τον - άλλοτε παίκτη του Λαυρίου - Τάισον Κάρτερ να προσθέτει 12 πόντους. Για τους Πέισερς, ο - πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ - Ντέιβιντ ΝτιΛέο, ο Ζερμέιν Σάμουελς και ο Κένταλ Μπράουν είχαν από 8 πόντους.

Εύκολο έργο είχαν οι Πέλικανς, που διέλυσαν με 107-71 τους Θάντερ, με τον Τζον Μπάτλερ να έχει 25 πόντους και τον Ελάια Στιούαρτ 20 πόντους και 9 ασίστ. Για τους Θάντερ, ο Γκέιμπ Μπράουν είχε 23 πόντους και ο Τζέιντεν Σάκλφορντ 15 πόντους.

Τέλος, νίκη – θρίλερ για τους Τζαζ, που επικράτησαν των Νάγκετς με 82-79.  Ο Τζάρεντ Μπάτλερ με 15 πόντους και ο Τζάστιν Ρόμπινσον με 12 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών, ενώ για τους ηττημένους ο Άντονις Αρμς είχε 20 πόντους.