Skip to main content

Κάρι - Έγινε παρουσιαστής και έριξε «φαρμακερές» ατάκες για Λεμπρόν και Λέικερς (vid)

Ο Στέφεν Κάρι έπιασε το μικρόφωνο ως παρουσιαστής ενός σόου του ESPN και έδειξε... γεννημένος για αυτό, πετώντας μάλιστα και «φαρμακερές» ατάκες για Λεμπρόν Τζέιμς και Λέικερς. 

Ο βραχύσωμος παίκτης έδωσε το δικό του σόου και εκμεταλλευόμενος τη δύναμη του μικροφώνου βρήκε την ευκαιρία να πικάρει τον «Βασιλιά» και την ομάδα του. 

Εκετός από πειράγματα όμως, ο Κάρι πρόσφερε και τρομερό γέλιο με τους Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν να είναι πολύ καλοί βοηθοί του και σε αυτό.

Αναλυτικά το σχόλιό του:

«Με ενέπνευσε τόσο πολύ να σας βλέπω να παίζετε, να σας βλέπω να κερδίζετε το Super Bowl, να σας βλέπω να πανηγυρίζετε. Είναι κάτι που εμπνέει να βλέπεις ότι αυτή η στρατηγική, του να αγοράζεις γερασμένους σούπερ σταρ, αποδίδει σε μια τοπική ομάδα εδώ κοντά». 

Όταν ο Κάρι εντόπισε στον χώρο τον Γκραντ Γουίλιαμς είπε:

«Γκραντ Γουίλιαμς, σε βλέπω κάπου στο κτίριο. Είναι υπέροχο να σε βλέπω ξανά, φίλε μου. Ξέρω ότι σου αρέσει αυτό το χρώμα (σ.σ.: το κοστούμι του ήταν σε μια απόχρωση του πράσινου), θα σε αφήσω να το δανειστείς μόλις τελειώσω. Μπορεί ακόμη και να σε αφήσω να φορέσεις ένα δαχτυλίδι».