Skip to main content

Από άσος στα παρκέ του NBA...αστέρι στο mountain biking

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς παίκτες στην ιστορία του NBA, ο Ρέτζι Μίλερ έγινε άσος...του mountain biking..

Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο οι επαγγελματίες αθλητές και κυρίως οι παίκτες του NBA να έχουν χόμπι άλλα σπορτ, με το γκολφ να κυριαρχεί στις προτιμήσεις τους.

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς παίκτες στην ιστορία του NBA, ο Ρέτζι Μίλερ αγαπάει να κάνει mountain biking και όπως ανέφερε στον Τζέισον Γκρέι της Wall Street Journal κάνει σχέδια για την διαμόρφωση του προγράμματος προπόνησής του, αλλά και συμμετοχής σε μελλοντικούς αγώνες. Έχει ένα καλό επίπεδο όπως υπογραμμίζεται, αλλά ο 56χρονος άσος δεν πιστεύει ότι θα αγωνιστεί ποτέ επαγγελματικά, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: "Δεν θα γίνω ποτέ επαγγελματίας. Είμαι πολύ μεγάλος για να γίνω επαγγελματίας, αλλά θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω όσον αφορά την ηλικιακή μου κατηγορία. Επιθυμώ να δω πόσο μακριά θα το πάω αυτό. Και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να πάμε κόντρα στους καλύτερους στα 55 έως 59".

Ο Μίλερ ξεκίνησε το mountain biking το 2000, όταν ήταν ακόμη στους Πέισερς και έβρισκε ένα διαφορετικό τρόπο για να παραμείνει σε φόρμα, αλλά δεν το χρησιμοποιούσε πάρα πολύ πριν το 2005 και την απόσυρση του από τα γήπεδα. Ο Μίλερ συμμετείχε σε πολλούς αγώνες και μάλιστα εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο ποδηλασίας των ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του 2021.