Skip to main content

Σεθ Κάρι για Σίμονς: «Θα είναι πρόκληση να πάρει πίσω τον ρυθμό του, αλλά οι Νετς τον χρειάζονται»

Για την επιστροφή του Μπεν Σίμονς στα παρκέ, με την φανέλα των Νετς, μίλησε σε δηλώσεις του ο Σεθ Κάρι, με τον γκαρντ του Μπρούκλιν να τονίζει πως ο συμπαίκτης του θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στο ξεκίνημα, όμως η βοήθεια του θα είναι πολύτιμη για την ομάδα.

«Πάντα υπάρχουν προκλήσεις. Έχει χάσει μια ολόκληρη σεζόν. Θα είναι μια πρόκληση να πάρει πίσω τον ρυθμό του παίζοντας μπάσκετ. Δεν ξέρω συγκεκριμένα τι έχει περάσει, ψυχολογικά- αυτό είναι δύσκολο για μένα να το σχολιάσω - αλλά το μην έχει αγωνιστεί μία σεζόν και να παίζει σε καταστάσεις πέντε εναντίον πέντε θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να πάρει λίγο χρόνο και να μπει και πάλι στο κλίμα του επαγγελματικού μπάσκετ, αλλά είναι ιδιαίτερο ταλέντο, έχει όλες τις δεξιότητες. Οι Νετς τον χρειάζονται στο παρκέ» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κάρι, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στον βαθμό ετοιμότητας του Σίμονς, λέγοντας πως  «τον έχω δει στο γυμναστήριο μερικές φορές. Δουλεύει, γυμνάζεται, οπότε από όλα όσα έχω δει, ελπίζω να επιστρέψει έτοιμος για το προπονητικό camp».

Να θυμίσουμε πως οι Νετς απέκτησαν τον Σίμονς από τους Σίξερς, κατά την διάρκεια της σεζόν, με τον παίκτη, όμως, να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και μάλιστα να υποβάλλεται σε εγχείρηση στην μέση τον Μάιο.