Skip to main content

Η απάντηση του προέδρου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρου Κουκάκη στον Ακάλυπτο

Εν έτει 2020, θέλει μεγάλη προσπάθεια να βγάλεις ανακοίνωση στις 28 Αυγούστου και να την στείλεις στα media στις 31 Αυγούστου.

Εν έτει 2020, θέλει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια να βγάλεις ανακοίνωση και να μην την έχεις αναρτήσει την ίδια μέρα στην ιστοσελίδα σου ή στο σόσιαλ μίντια που διαχειρίζεσαι.

Εν έτει  2020 θέλει επίσης τεράστια προσπάθεια να επιλέγεις ένα σάιτ για να δώσεις ανακοίνωση μιας Ένωσης, τρεις μέρες πριν την στείλεις στα υπόλοιπα.

Όπως χρειάζεται φοβερή προσπάθεια να μιλάς σε πρώτο πρόσωπο, να γράφεις για την ηλικία σου και να υπογράφεις ως ΔΣ.

Μην έχεις παράπονο λοιπόν αν δεν σε θεωρεί κάποιος πρόεδρο, όταν γράφεις ανακοίνωση και δεν αναφέρεις το όνομά σου. Γράφεις το ΔΣ της ΕΚΑΣΠΕΝΟΠ. “Αν και μικρότερος ηλικιακά, επιτρέψτε μου μία μικρή συμβουλή", λες, το όνομα του "μικρότερου" αναζητείται.

Ας ασχοληθούμε λοιπόν με συμβουλές.

1. Όταν βγάζεις την ανακοίνωση την στέλνεις ΣΕ ΟΛΟΥΣ την ίδια μέρα. Και φυσικά όχι με τρεις μέρες καθυστέρηση στο 90% των σάιτ.

2. Όταν βγάζεις ανακοίνωση, βάλε το όνομά σου και την υπογραφή σου.

3. Όταν θες να απαντήσεις, στείλε σωστά την επιστολή σου. Αν ο μικρόκοσμός σου είναι ένα blog, καλώς κάνεις. Δικαίωμά σου. Αλλά βρε άνθρωπε, στο 2020 δεν γίνεται να μην μπορείς να στείλεις σωστά μια επιστολή. Το κάνουν καθημερινά δεκάδες ομάδες. Ολόκληρη Ένωση είσαι, δεν έχεις μάθει έστω το inbox στο facebook; Ακόμα στο fax είσαι; Ή μήπως στο telex;

To Superbasket βέβαια δεν έχει κόμπλεξ. Και την ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ την "έκλεψε" και την έβαλε στις 28/8 γιατί έτσι ήταν το σωστό και την απάντηση στον Ακάλυπτο θα βάλει, τώρα που την βρήκε.

Τώρα την είδαμε, τώρα την βάζουμε και ευχαριστούμε το blog grizoilikoi.blogspot.com γιατί βοηθάει τον Ακάλυπτο να βελτιώνεται, θέτοντας το σωστό κώδικα δεοντολογίας και κάνοντας μαθήματα δημοσιογραφίας, όπως άλλωστε έχει μάθει να κάνει από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του.

"Προς: Ιστοσελίδα Superbasket.gr

Ευτυχώς δεν είμαστε «ακάλυπτοι» και μέχρι σήμερα ότι υποστηρίζουμε και ισχυριζόμαστε, το υπογράφουμε και δεν κρυβόμαστε πίσω από ψευδώνυμα ασφαλείας.

Θα μπορούσε κανείς να προσβληθεί από το τυπικός πρόεδρος και ποιος είναι το αφεντικό. Δεν θα πέσω όμως στην παγίδα αυτή, διότι εμείς στην Πελοπόννησο δεν έχουμε αφεντικά, αλλά πάνω από όλα είμαστε συνεργάτες και φίλοι στο διοικητικό συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Το μόνο θέμα που μας απασχολεί, είναι η ανάπτυξη και προβολή του μπάσκετ, αλλά και η επίλυση των προβλημάτων του αγαπημένου μας αθλήματος στην περιοχή της Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου.

Κατόπιν τούτου, διαβάσαμε με έκπληξη τα όσα γράφηκαν από τον «Ακάλυπτο» στην ιστοσελίδα σας, που δεν κριτικάρει τα όσα γράφηκαν στο πρόσφατο δελτίο Τύπου της Ένωσης μας, αλλά αντίθετα προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή μπασκετική γνώμη και κατά το κοινώς λεγόμενο να «πετάξει την μπάλα στην κερκίδα».

Θεωρούμε πώς δεν επιτεθήκαμε σε κανέναν άνθρωπο του μπάσκετ, αλλά στην λάθος προεκλογική κίνηση που έκανε ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού μπάσκετ, ο Παναγιώτης Φασούλας, δείχνοντας μία πρωτοφανή αλαζονεία απέναντι μας και χωρίς κανένα λόγο. Κάτι που όπως διαπιστώσαμε το έκανε και σε γειτονική Ένωση.

Ωστόσο, το μπάσκετ αγαπητέ «ακάλυπτε» μας ενώνει πολύ περισσότερο από ότι μπορεί να φαντάζεσαι, παρά μας διχάζει. Το αναφέραμε και στην προηγούμενη αναφορά μας, πώς κανένας δεν είναι μεγαλύτερος από το ίδιο το άθλημα.

Για να σε ενημερώσουμε και σωστά, έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από την ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε και μέχρι σήμερα στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. δεν υπάρχει καμία διαφωνία από μέλος του διοικητικού συμβουλίου ή πολύ περισσότερο μία παραίτηση.

«Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα» όπως αναφέρεις, γιατί δεν είμαστε αιθεροβάμονες, αλλά άνθρωποι του μπάσκετ που καθημερινά προσπαθούμε για την προβολή και την ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή μας.

Επειδή αναφερθήκαμε και σε αξιοπρέπεια μιλώντας πάντα χωρίς κόμματα και χρώματα, σου υπενθυμίζω πώς κανένας μας δεν έχει πάει σε άλλη περιοχή Ένωσης για να κάνει προεκλογικό αγώνα, όπως συνέβη πριν από λίγες ημέρες από άλλον υποψήφιο (εκτός και αν το θεωρείς fair play αυτό), ούτε ρίχνουμε λάσπη σε κανέναν υποψήφιο.

Τέλος, όσον αφορά τις υποψηφιότητες για την Προεδρία της Ε.Ο.Κ., δεν είναι σωστό να εκφράζεσαι για κανέναν με αυτόν τον τρόπο, αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Εκτός αν ξέρεις τους υποψηφίους από σήμερα και μαζί με αυτό μας αποκαλύψεις και το τελικό αποτέλεσμα από σήμερα.

ΥΓ: Επειδή αρχίζει και μας κουράζει όλους το γράψε-απάντησε, θα ήθελα να τελειώνουμε σήμερα και να κοιτάξουμε τα αληθινά προβλήματα που έχει το μπάσκετ, χωρίς να κάνουμε αντιπαραθέσεις.

Με εκτίμηση και σεβασμό σε όλους τους φίλους του μπάσκετ.                                                           

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ              

 (Δεν βάζω το Πρόεδρος Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., γιατί προφανώς δεν με θεωρείς «Ακάλυπτε»)  "

 

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος