Skip to main content

Οι ΕΟΚικοί μαλώνουν μεταξύ τους και απειλούν να ανοίξουν τον Ασκό του Αιόλου

Μαλώνουν και μεταξυ τους τώρα οι ομοσπονδιακοί. Οι από εδώ και τους αποε κεί. Γιατί μπροστά στην επιθυμία για νίκη με κάθε τρόπο, ούτε φίλοι υπάρχουν, ούτε συνεργάτες. Ούτε φυσικά και όρια.

Το περίεργο είναι ότι οι χαμένοι ψάχνουν το δίκιο τους εκεί που πίστευαν ότι δεν θα τους προδώσει ποτέ κανείς, αλλά όπως έγραψε και ένας ατζέντης σε σχέδιο στο facebook, "με εντολές δεν χόρτασες κανείς".

Σε λίγες μέρες το θέμα θα ξεχαστεί, ο καθένας θα πάρει το δρόμο του και όλοι θα προχωρήσουν. Από την άλλη βέβαια ήδη τα αντίπαλα λαγωνικά δεν άφησαν την πάσα και πήραν τη δήλωση αυτούσια. Οχι μόνο θα την χρησιμοποιήσουν εν καιρώ, αλλά ήδη την έστειλαν κι εκεί που πρέπει.

Γιατί είναι για άμεση επέμβαση εισαγγελέα μια δημόσια παραδοχή από υπάλληλο της ίδιας της Ομοσπονδίας ότι "η δήλωση μου είναι μόνο η αρχή του νήματος που θα ξετυλιχθεί για θέματα διαιτησίας, εμείς απλώς περιμένουμε. Σε περίπτωση που δούμε ότι συνεχίζουν το έργο τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα, τότε θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για πολλούς και πολλά στην ελληνική διαιτησία και στο ελληνικό μπάσκετ. Ξέρουν ότι ξέρουμε, τίποτα άλλο".

Με τιμή,
Ο Ακάλυπτος