Skip to main content

Αποδείξεις και ονόματα

Ο Ακάλυπτος δεν έχει μάθει να καλύπτει, όμως ξέρει να αποκαλύπτει κάποιες αλήθειες που δεν έχουν κυκλοφορήσει για το ταξίδι της Εθνικής στο Νιούκαστλ

Γενικά έγινε μεγάλο κουτσομπολιό για το ταξίδι της Εθνικής στην Αγγλία. Το ότι έγιναν πράγματα που θα μπορούσαν να πρέπει να αποφευχθούν στο επόμενο ταξίδι είναι γεγονός, αλλά πέραν των δημοσιογράφων που ανήκουν σε άλλο στάτους, όλοι οι υπόλοιποι πλήρωσαν μόνοι τους τα έξοδα. Πλην βέβαια της αεροπορικής μετακίνησης, που ήταν δώρο-χορηγία της Aegean προς την Εθνική ομάδα.

Το έβγαλε προς τα έξω η ΕΟΚ, αλλά το έψαξε ο Ακάλυπτος για να δει αν ήταν αλήθεια. Και ναι οι σύμβουλοι, οι φίλοι και οι φίλαθλοι δεν είχαν καμία παροχή τσάμπα. Ξενοδοχεία κλπ δηλαδή. Αλώστε οι περισσότεροι δεν το είχαν και ανάγκη.

Όπως έψαξε ο Ακάλυπτος και αν πλήρωσε η Ομοσπονδία το τραπέζι σε δημοσιογράφους και άλλους προσκεκλημένους, την παραμονή του αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία. Γιατί το ταμείο είναι μείον - από παλιά όχι λόγω της νυν Διοίκησης - και πλέον δεν περισσεύει τίποτα.

Ε, λοιπόν, ακόμα κι αυτό το τραπέζι από ιδιώτη πληρώθηκε. Από την τσέπη του. Βασικά από την κάρτα του. Και φύλαξε και την απόδειξη με το όνομά του και τη δείχνει σε κάθε ενδιαφερόμενο, ώστε να μην μπορεί να του προσάψει και κανείς τίποτα. Και για να λέμε την αλήθεια, για δημόσιες σχέσεις κάθε Ομοσπονδία - όχι μόνο του μπάσκετ - μπορεί να πληρώσει όχι ένα, αλλά όσα τραπέζια θέλει. Χωρίς να πρέπει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Όμως ο Λιόλιος και οι συνεργάτες του έχουν δείξει πως έχουν άλλη λογική. Μέχρι τώρα το τηρούν, αν όμως αλλάξουν στάση εδώ είναι ο Ακάλυπτος και θα τα πει όλα. Με αποδείξεις και ονόματα.