Skip to main content

Ένα εισιτήριο για τον γονιό

Ο Ακάλυπτος γράφει για τον… επιλεκτικό τρόπο με τον οποίο πωλούνται τα εισιτήρια σε κάποια σωματεία.

Είναι λογικό πως όταν μιλάμε για παιχνίδια που κρίνουν ανόδους, όλοι οι αγνοί μπασκετικοί θέλουν να δώσουν το «παρών» στις εξέδρες και να απολαύσουν το θέαμα. Πόσω μάλλον όταν στο παρκέ θα βρεθεί και το παιδί σου. Έλα όμως που κάποιες φορές αυτό δεν είναι εφικτό…

Όπως μαθαίνει ο Ακάλυπτος, παίκτης φιλοξενούμενης ομάδας από την Αθήνα προσπάθησε να αγοράσει δύο εισιτήρια για το παιχνίδι στο οποίο ο ίδιος θα έπαιζε, με τα «μαγικά χαρτάκια» να προορίζονται για τους γονείς του.

 Πήγε λοιπόν στα εκδοτήρια με τα χρήματα στο χέρι, προκειμένου να κάνει ένα δώρο στην οικογένειά του, όμως εν τέλει φαίνεται πως έκανε… τσάμπα το δρομολόγιο, καθώς δεν μπόρεσε να κάνει την αγορά.

Το παράδοξο όμως είναι το εξής. Δεν του αρνήθηκαν την πώληση επειδή είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια. Aντιθέτως, η εξήγηση που πήρε ήταν πως «δεν μπορείς να πάρεις εισιτήρια, γιατί είσαι της αντίπαλης ομάδας».

Όπως καταλαβαίνετε, το γεγονός πως ο παίκτης εξήγησε πως θέλει τα εισιτήρια για τους γονείς του, αλλά παρόλα αυτά δεν του επιτράπηκε να τα πάρει, αποτελεί κάτι παράδοξο. Εξάλλου δεν μιλάμε για ομάδες με οργανωμένους οπαδούς.

Όπως και να έχει, οι δύο ομάδες του χρόνου δεν θα συναντηθούν στην ίδια κατηγορία, οπότε αυτό θα ξεχαστεί. Το παράδοξο της υπόθεσης όμως παραμένει…

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος