Skip to main content

Elite League – Φινάλε σε Play Offs και Play Out

Ολοκληρώνονται τα Play Offs και Play out της Elite League και το βράδυ της Τετάρτης θα γίνουν γνωστές οι δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν Ψυχικό και Πανερυθραϊκό στο Final Four, με έπαθλο τα δύο εισιτήρια για την Basket League, αλλά και η ομάδα που, μαζί με Αγρίνιο, θα υποβιβαστεί στην Β΄Εθνική.

Αναφορικά με τα Play Offs, χρονικά η αρχή γίνεται στο κλειστό του Στρέφη, εκεί που ο Τρίτων υποδέχεται την Ελευθερούπολη (17:00), με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 2-2 και τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το Final Four.

Λίγο αργότερα, στις 18:30, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, το Μαρούσι υποδέχεται τον Κόροιβο και, όπως και στο ματς του Στρέφη, έτσι και εδώ, οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 2-2, με τον νικητή να συνεχίζει στο Final Four και τον ηττημένο να ολοκληρώνει την σεζόν.

Τέλος, για τα Play Out του πρωταθλήματος, ο Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται στο Μεσολόγγι τον Αίαντα Ευόσμου, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 2-2 και τον νικητή να συνεχίζει και την νέα σεζόν στην Elite League. Αντίθετα, ο ηττημένος θα υποβιβαστεί στην Β’ Εθνική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

Play Off

17.00 Τρίτων-Ελευθερούπολη (2-2)

18.30 Μαρούσι-Κόροιβος (2-2)

Play Out

17.00 Χαρ. Τρικούπης-Αίας Ευόσμου (2-2)