Skip to main content

Χουχουλής: «Περήφανοι για το πλάνο μας με τα πολλά νέα παιδιά»

Ο προπονητής του Πανερυθραικού, Δημήτρης Χουχουλής μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από το Μαρούσι με 80-68, επισημαίνοντας ότι οι "κόκκινοι" είναι περήφανοι για την προσπάθεια τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ;

Δημήτρης Χουχουλής (προπονητής Πανερυθραϊκού): «Συγχαρητήρια στο Μαρούσι, ήταν πιο έτοιμο για το παιχνίδι και έδειξε πως το ήθελε πιο πολύ. Ίσως το νεαρό της ηλικίας και η έλλειψη πείρας να έπνιξε τους παίκτες μου και να μην έβγαλαν τον πραγματικό τους εαυτό. Παρ’ όλα αυτά είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας και το πλάνο που έχουμε με πολλά νέα παιδιά. Μακάρι να δοθεί στα παιδιά αυτά ξανά η ευκαιρία στο μέλλον, είτε με την Ερυθραία είτε με μια άλλη ομάδα, γιατί θα είμαστε χαρούμενοι που βάλαμε ένα λιθαράκι στην εξέλιξή τους. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, έδειξε πως ο Πανερυθραϊκός έχει μεγάλη δυναμική. Χτίζουμε το όνομά μας σιγά-σιγά και θέλουμε να τους έχουμε κοντά μας και την επόμενη σεζόν. Επίσης είδαμε πολλά νέα παιδιά από τις ακαδημίες στο γήπεδο, ήρθαν όλοι να στηρίξουν την ομάδα στην οποία αγωνίζονται. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους όσοι τρέχουν και λύνουν όλα τα προβλήματά μας. Θα ήθελα να αφιερώσω την πορεία της ομάδας, γιατί δυστυχώς δεν μπορέσαμε να φέρουμε την άνοδο, σε έναν άνθρωπο που μας στήριξε στο μέγιστο, τον Δημήτρη Μανωλόπουλο».

Κώστας Καμπουρίδης (παίκτης Πανερυθραϊκού): «Συγχαρητήρια στο Μαρούσι για την άνοδο. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, το Μαρούσι ήταν καλύτερο από μας σε κάποια κομμάτια και φάνηκε να το θέλει πιο πολύ. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε».