Skip to main content

Χαρίλαος Τρικούπης: Πρώτο κτύπημα με Τσουργιάννη

Σεφτέ στις μεταγραφές έκανε ο Χαρίλαος Τρικούπης, με την ομάδα του Μεσολογγίου να ανακοινώνει την απόκτηση του Άρη Τσουργιάννη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Τρίτωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλωσορίζουμε στη πόλη μας, τον Αριστείδη Τσουργιάννη, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Άρης είναι γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου του 2000, έχει ύψος 2.05 και αγωνίζεται ως forward. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Δούκα, Ψυχικό, Παγκράτι ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Τρίτωνα κερδίζοντας την άνοδο στη Basket League.

Ο Άρης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε:

"Είμαι ενθουσιασμένος που τη νέα χρονιά θα αγωνίζομαι με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου. Είναι ένας σύλλογος που κάνει πρωταθλητισμό τα τελευταία χρόνια στις εθνικές κατηγοριές και μετά από συζήτηση με τον coach Μούτσιο αποφάσισα να εμπιστευτώ το πλάνο της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει για την νέα αγωνιστική περίοδο και ανυπομονώ να δω τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο και να μας στηρίζει.Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους και κάλη μπασκετική χρονιά.»