Skip to main content

Επέστρεψε στο Μεσολόγγι ο Σταματογιάννης

Κάτοικος Μεσολογγίου γίνεται και πάλι ο Αλέξανδρος Σταματογιάννης, καθώς ο Χαρίλαος Τρικούπης ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου φόργουορντ, ο οποίος την τελευταία διετία φόρεσε την φανέλα του Πανερυθραϊκού.

Την σεζόν που πέρασε ο Σταματογιάννης μέτρησε 7,8 πόντους και 5,5 ριμπάουντ.  

Αναλυτικά:

«Ο Αλέξανδρος Σταματογιάννης επιστρέφει στη πόλη μας, καθώς θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας ξανά μετά τη σεζόν 2020-2021 και τη παρθενική μας συμμετοχή στη Basket League. Ο γεννημένος το 1997 και ύψους 2,04 Center ξεκίνησε τη καριέρα του στον Ηρακλή και έχει αγωνιστεί σε Ανατόλια, Καβάλα, Αγρίνιο, Λαύριο και τα τελευταία 2 χρόνια στο Πανερυθραϊκό αποτελώντας έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Αθηναϊκής ομάδας, στη πορεία της προς το final 4 της Elite League. Ο Αλέξανδρος επίσης έχει αποτελέσει μέλος της εθνικής ομάδας εφήβων και νέων.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο διεθνής Center δήλωσε τα εξής:

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στο Μεσολόγγι την επόμενη σεζόν. Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα καθώς έχω συνεργαστεί με τους ανθρώπους της ομάδας στο παρελθόν και τους εκτιμάω πολύ.Η ομάδα ξέρει να δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος της χρονιάς οι στόχοι που θα θέσουμε θα έχουν επιτευχθεί.

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και ανυπομονώ να σας δω όλους στο γήπεδο.»