Skip to main content

Πανερυθραϊκός: Αναλαμβάνει την ομάδα Παίδων ο Κώστας Αγγέλου

Ο Πανερυθραϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Κώστα Αγγέλου, ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα Παίδων των "κόκκινων" (U16 Reds), η οποία την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α2 Παίδων της ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά:

Αναλαμβάνει την ομάδα Παίδων ο Έλληνας τεχνικός

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Αγγέλου, ο οποίος και την νέα αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσει να στελεχώνει το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της ομάδας μας.

Ο κόουτς Αγγέλου, μετά από μια μακρά πορεία στην προπονητική από το 1994, είτε σε ανδρικά τμήματα είτε σε τμήματα υποδομής των ομάδων, όπου εργάστηκε, βρέθηκε πέρυσι στην ομάδα Παμπαίδων U15 Reds του Πανερυθραϊκού, η οποία σημείωσε ένα εξαιρετικό σερί 22 αήττητων αγώνων σε δύο πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ (Παίδων Β’ και Παμπαίδων Α’ U15), ενώ προκρίθηκε και στο Final Four του Legacy Basketball Tournament στην ηλικιακή της κατηγορία.

Η συνεισφορά του Κώστα Αγγέλου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Πανερυθραϊκού, λοιπόν, θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και την νέα σεζόν. Ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει, συγκεκριμένα, το τμήμα U16 Reds, την ομάδα Παίδων του συλλόγου μας, η οποία την νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Α2 Παίδων της ΕΣΚΑ.

Ευχόμαστε στον Κώστα υγεία και για την νέα σεζόν, με πολλές νέες επιτυχίες ως μέλος της οικογένειας του Πανερυθραϊκού.