Skip to main content

Χαρίλαος Τρικούπης - Πανερυθραϊκός: Χωρίς κόσμο το γήπεδο λόγω προβλημάτων στο σύστημα πυρασφάλειας

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί ο αγώνας Χαρίλαος Τρικούπης - Πανερυθραϊκός (14/10,17.00) λόγω θεμάτων στο σύστημα πυρασφάλειας του γηπέδου "ΔΑΚ Μεσολογγίου''.

Αναλυτική η ανακοίνωση της ομάδας από το Μεσολόγγι:

''Μετά λύπης μας σας πληροφορούμε ότι ο αυριανός αγώνας Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου- Πανερυθραικος για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Elite League Ερρίκος Ντυνάν θα διεξαχθεί ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ λόγω μη αδειοδότησης του κλειστού ΔΑΚ Μεσολογγίου σε θέματα πυρασφάλειας. Ζητούμε συγγνώμη από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, τους χορηγούς μας και γενικότερα από το φίλαθλο κοινό, αν και είμαστε οι τελευταίοι που φέρουμε ευθύνη.
Από τις 9/9 έχει κοινοποιηθεί το νέο Φ.Ε.Κ στο οποίο αναφέρεται ότι απαιτείται πιστοποιητικό πυροπροστασίας για να πραγματοποιούνται αγώνες παρουσία φιλάθλων. Δυστυχώς ο χρόνος μέχρι και σήμερα 13/10 δεν ήταν αρκετός στους υπεύθυνους του Δήμου της Ι.Π Μεσολογγίου ώστε να εξασφαλιστεί αυτό το πιστοποιητικό την ίδια ώρα που σε άλλους Δήμους το πιστοποιητικό αυτό έχει εκδοθεί εδώ και μέρες.
Κύριοι επιτέλους καταλάβετε ότι ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου είναι μια ομάδα με ιστορία, φιλάθλους και χορηγούς που αγωνίζεται επί 9 συναπτά έτη στις εθνικές κατηγορίες του Ελληνικού μπάσκετ και κατά γενική ομολογία έχουμε μια αξιέπαινη πορεία στο χώρο. Βαρεθήκαμε να μας αντιμετωπίζετε σαν ομάδα τοπικού πρωταθλήματος.
Ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει καθώς ο Τρικούπης είναι ο κόσμος του.
Υ.Γ Ελπίζουμε ότι το επόμενο Σάββατο 21/10 θα σας έχουμε ξανά στο πλευρό μας.
#trikoupisbc #trikoupis #mesologgi #eliteleague #v2''