Skip to main content

Χουχούμης: «Αυτό που γίνεται στην Μύκονο δεν το έχω ξαναδεί»

Η Μύκονος έκανε το 4Χ4 στο πρωτάθλημα της Elite League, με τον Νίκο Χουχούμη να μιλά στο EOK WEB Radio για την νίκη επί του Ψυχικού και το επερχόμενο ματς με τον Αμύντα, αλλά και τις εντυπώσεις του από την νέα του ομάδα.

Αναλυτικά ο MVP της αγωνιστικής μίλησε:

Για την εμφάνισή του στο ματς με το Ψυχικό: «Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες σ’ αυτήν την ομάδα και μπορεί να είναι ακόμα πιο εύκολο γι’ αυτούς να παίζουν σε μια τέτοια ομάδα. Δε μπορείς να αφήσεις κάποιον ελεύθερο ή να τον υποτιμήσεις. Στο Ψυχικό έτυχε να ήμουν σε πολύ καλή μέρα. Είχαμε και τον αρχηγό μας, Δημήτρη Σταμάτη, τραυματία. Στα προηγούμενα ματς ήταν κάποιος άλλος πρωταγωνιστής και στα επόμενα το ίδιο».

Για το επερχόμενο (28/10) παιχνίδι με τον Αμύντα: «Νομίζω ότι θα είναι το πιο δύσκολο ματς που θα έχουμε δώσει μέχρι στιγμής, διότι ο Αμύντας έχασε μες στην έδρα του και είναι μια πολύ σκληρή ομάδα ανέκαθεν όλα αυτά τα χρόνια. Όπως και Ψυχικό ήταν σε μια πολύ δύσκολη θέση, έτσι και ο Αμύντας και θα έρθει να διεκδικήσει τη νίκη που έχασε μέσα στην έδρα του απ’ τη Δόξα στο τέλος».

Για τις μέχρι στιγμής εντυπώσεις του απ’ τον Α.Ο. Μυκόνου: «Ήταν ένα μεγάλο ερωτηματικό όταν ήρθα εδώ, δεν ήξερα τι θα βρω, αλλά ήξερα τον κόουτς Τζήμα και τι έχει κάνει σε αυτές τις κατηγορίες. Ήταν αυτό που με έκανε να έρθω εδώ. Μόλις ήρθα, κατάλαβα αμέσως ότι όλοι οι ντόπιοι άνθρωποι και η κοινωνία του νησιού έχουν “αγκαλιάσει” πάρα πολύ την ομάδα, έχουμε ακόμα και στα εκτός έδρας ματς φιλάθλους. Κάθε εντός έδρας παιχνίδι είναι sold-out».

Για το οργανωτικό κομμάτι της ομάδας: «Είναι η 5η μου χρονιά στην κατηγορία και αυτό που γίνεται εδώ δεν το έχω ξαναδεί. Όλοι οι άνθρωποι είναι ενωμένοι με την ομάδα, κάθε αγώνας είναι σαν ΝΒΑ, υπάρχουν τηλεοράσεις, εκφωνητές, μουσικές, οι φίλαθλοι φωνάζουν για την ομάδα. Είναι κάτι απίστευτο».